Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jen mě tak pro zajímavost napadlo, jestli je tu mezi námi někdo, kdo je někdy vidět v novinách či televizi? Samozřejmě anonymně a bez prozrazení totožnosti ![]()
@Kačta píše:
Ahoj holky, jen mě tak pro zajímavost napadlo, jestli je tu mezi námi někdo, kdo je někdy vidět v novinách či televizi? Samozřejmě anonymně a bez prozrazení totožnosti
Já
Selebrita všech selebrit
a klidně bez anonymu
![]()
Doufám, že brzy zavítá Ornella Štiková. Vypadá, že to bude tůze chytrá holka a takových není nikdy dost
.
@Katka86 píše:
Já![]()
![]()
![]()
![]()
Selebrita všech selebrit
![]()
![]()
![]()
![]()
a klidně bez anonymu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Přídám se
![]()
@Anonymní píše:
Doufám, že brzy zavítá Ornella Štiková. Vypadá, že to bude tůze chytrá holka a takových není nikdy dost.
Tak anonymně bez prozrazení totožnosti nám to bude k ničemu, když nepoznáme o koho jde…tak prosím celebrity aby alespon napsali zda jde o ženu či muže, herce či zpěvačku a přibližný věk ![]()
@Anonymní píše:
Doufám, že brzy zavítá Ornella Štiková. Vypadá, že to bude tůze chytrá holka a takových není nikdy dost.
Ja jsem byla jednou v televizi, kdyz mi bylo asi tak 14, pocita se to?
![]()
@Katka86 Četla jsem, že má na dítě výbavičku za statisíce. Hmmm…Chudák muj malej má výbavičku na ani ne tisíce ![]()
@Korrrinka píše:
@Katka86 Četla jsem, že má na dítě výbavičku za statisíce. Hmmm…Chudák muj malej má výbavičku na ani ne tisíce
no vidis a ji dokonce jeste podedila
![]()
A já byla taky v tv, dokonce v hlavních zprávách na všech tv. Bohužel to byla za situace, kterou bych už nechtěla zažít
![]()
@alsem píše:
no vidis a ji dokonce jeste podedila![]()
Já zase podědila kočár. A taky žijeme, vid ![]()
Já jednou dělala kompars v pohádce, to se asi taky nepočítá, co? ![]()