Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V tom případě jsem celebritou i já, ve třetí třídě mi v místních novinách otiskli pohádku, vyhrála jsem nějakou literární soutěž ![]()
@Kačta píše:
V tom případě jsem celebritou i já, ve třetí třídě mi v místních novinách otiskli pohádku, vyhrála jsem nějakou literární soutěž
No vidíš, co nick, to selebrita
![]()
@Anonymní píše:
Doufám, že brzy zavítá Ornella Štiková. Vypadá, že to bude tůze chytrá holka a takových není nikdy dost.
Jo, Ornelu jsem viděla ve zprávách a nestačila sem zírat, co to je…ten Kokta se zblázniz zcela, nebo co?
A taky sem byla v televizi, ve 13ti, v dětským kufru
Byla sem druhá a jedna babička mě poznala v tramvaji, takže sem vlastně celebrita
![]()
@Kačta píše:
V tom případě jsem celebritou i já, ve třetí třídě mi v místních novinách otiskli pohádku, vyhrála jsem nějakou literární soutěž
No jestli se počítá že jsem se v 6 letech umístila na 2. místě ve výtvarné soutěži na Kubě ![]()
Tak ja jsemcelebrita mistnich z vesnice, pocita se to? Drbou me na kazdemkroku, jsem dost slavna ![]()
@Žirafátko píše:
Tak neanonymně prásknu, že jde o tyhle knížky http://www.databazeknih.cz/…-trottel-996
nevim jestli to někdo zná, ale víc nic
Tak já vím o někom jiném ![]()
http://knihy.abz.cz/…eomillnerova
Ale zřejmě budou znát poze milovnice fantasy.
Můj chlap hrál v komparsu v Hartově válce, pak ještě v nějakých to si už nepamatuju. Pro mě je též celebrita ten kdo něco dokázal, ne kdo skoro denně ukazuje dekolt a je uměle vytvořená ikona ![]()
@Kalla1412 píše:
Jo, Ornelu jsem viděla ve zprávách a nestačila sem zírat, co to je…ten Kokta se zblázniz zcela, nebo co?![]()
![]()
![]()
![]()
A taky sem byla v televizi, ve 13ti, v dětským kufru
Byla sem druhá a jedna babička mě poznala v tramvaji, takže sem vlastně celebrita
![]()
![]()
![]()
Já jsem včera viděla nějaký rozhovor se slečnou Ornellou a na otázku, jak by měl být její partner zajištěný, například aby měl 3 miliony na kontě, odpověděla, že tři miliony by byly hned pryč, že to je dost málo
Ta by si asi měla chvíli vyzkoušet jaký je to vyžít s normálním platem, nestačila jsem se divit
![]()
@blorchi
to není popularita, o kteoru by člověk asi stál, co? ![]()
@Kačta píše:
Já jsem včera viděla nějaký rozhovor se slečnou Ornellou a na otázku, jak by měl být její partner zajištěný, například aby měl 3 miliony na kontě, odpověděla, že tři miliony by byly hned pryč, že to je dost máloTa by si asi měla chvíli vyzkoušet jaký je to vyžít s normálním platem, nestačila jsem se divit
![]()