Je tu někdo slavný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
4.10.12 09:32

V tom případě jsem celebritou i já, ve třetí třídě mi v místních novinách otiskli pohádku, vyhrála jsem nějakou literární soutěž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
4.10.12 09:32
@Kačta píše:
V tom případě jsem celebritou i já, ve třetí třídě mi v místních novinách otiskli pohádku, vyhrála jsem nějakou literární soutěž :mrgreen:

No vidíš, co nick, to selebrita :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
4.10.12 09:34
@Anonymní píše:
Doufám, že brzy zavítá Ornella Štiková. Vypadá, že to bude tůze chytrá holka a takových není nikdy dost 8).

Jo, Ornelu jsem viděla ve zprávách a nestačila sem zírat, co to je…ten Kokta se zblázniz zcela, nebo co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A taky sem byla v televizi, ve 13ti, v dětským kufru :-D Byla sem druhá a jedna babička mě poznala v tramvaji, takže sem vlastně celebrita :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
4.10.12 09:35

Já právě nevím co všechno můžu prásknout ;)
tak neříkám nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
4.10.12 09:35
@Kačta píše:
V tom případě jsem celebritou i já, ve třetí třídě mi v místních novinách otiskli pohádku, vyhrála jsem nějakou literární soutěž :mrgreen:

No jestli se počítá že jsem se v 6 letech umístila na 2. místě ve výtvarné soutěži na Kubě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
4.10.12 09:36

Mozna se najdou na miminu i nejake telebrity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
4.10.12 09:37

Tak ja jsemcelebrita mistnich z vesnice, pocita se to? Drbou me na kazdemkroku, jsem dost slavna :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2185
4.10.12 09:37
@Žirafátko píše:
Tak neanonymně prásknu, že jde o tyhle knížky http://www.databazeknih.cz/…-trottel-996
nevim jestli to někdo zná, ale víc nic :P

Tak já vím o někom jiném :twisted:

http://knihy.abz.cz/…eomillnerova

Ale zřejmě budou znát poze milovnice fantasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
4.10.12 09:38

@blorchi to já tím pádem taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
4.10.12 09:38

@Katka86 No, myslím že tohle je VIP stránka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
4.10.12 09:39

Můj chlap hrál v komparsu v Hartově válce, pak ještě v nějakých to si už nepamatuju. Pro mě je též celebrita ten kdo něco dokázal, ne kdo skoro denně ukazuje dekolt a je uměle vytvořená ikona :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
4.10.12 09:42
@Kalla1412 píše:
Jo, Ornelu jsem viděla ve zprávách a nestačila sem zírat, co to je…ten Kokta se zblázniz zcela, nebo co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A taky sem byla v televizi, ve 13ti, v dětským kufru :-D Byla sem druhá a jedna babička mě poznala v tramvaji, takže sem vlastně celebrita :lol: :lol: :lol: :lol:

Já jsem včera viděla nějaký rozhovor se slečnou Ornellou a na otázku, jak by měl být její partner zajištěný, například aby měl 3 miliony na kontě, odpověděla, že tři miliony by byly hned pryč, že to je dost málo :lol: Ta by si asi měla chvíli vyzkoušet jaký je to vyžít s normálním platem, nestačila jsem se divit 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
4.10.12 09:42

@blorchi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to není popularita, o kteoru by člověk asi stál, co? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
4.10.12 09:43

@tessy :think: to mi něco říká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
4.10.12 09:43
@Kačta píše:
Já jsem včera viděla nějaký rozhovor se slečnou Ornellou a na otázku, jak by měl být její partner zajištěný, například aby měl 3 miliony na kontě, odpověděla, že tři miliony by byly hned pryč, že to je dost málo :lol: Ta by si asi měla chvíli vyzkoušet jaký je to vyžít s normálním platem, nestačila jsem se divit 8o :mrgreen:
:poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová