Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost se zasíláním kartiček Poznávám svět od Atlas edition. Pro jak staré dítě, spolehlivost a tak. Přišla mi nabídka, dcera si ráda hraje se všemožnýma pexesama, dominama, kartama, ale nevím, jestli by bylo tohle pro 3leté dítko. Prosím, poraďte. Díky Hanka
ahojki, co se týká spolehlivosti, tak tam není problém. Já nedávno při dvouleté dceři zasílání přerušila a toho co jsem měla, jsem se zbavila. zdálo se mi to pro ni brzo, jenže teď má tři a čtvrt a přijde mi, že by na to věk už měla.....zkrátka trošku toho lituji. Ale znovu do toho už nejdu, připadá mi to kapku drahé, že se dá „učit“ svět i levněji, ale otázka je, jestli i zábavněji apod… nejspíš si to jen trošku omlouvám, aby mě to tak nemrzelo. Víceméně Ti to doporučuji, asi tak
A.
Díky Anik, a na kolik tě to vyšlo?Kolik je tak těch kartiček? Mě se právě podle toho obrázku zdálo, že se jich do tý krabice moc nevejde?! Hanka
Holky, co je to za kartičky?
Zkoušela jsem to hledat na netu a nic mi to nenašlo ![]()
Mají to být kartičky s obrázky na různá témata - zvířata, příroda, čísla, barvy, život doma, abeceda, protiklady, povolání, hry, tělo. Každý měsíc posílají nové.
Hani, ted jsem tu našla už starší diskusi na toto téma...... s počtem neporadím, já měla jen pár zásilek, vzdala jsem to poměrně brzo, ale do tý krabice se vejde dost, toho bych se nebála. Jinak v tý diskusi to jedna holčina celkem spočítala cca na 12000 Kč, což je tedy opravdu pálka. No zvaž, určitě je to dobrá a hězká věc, ale strašně drahá. A.
Jo, vidíš, já jsem to hledala a nenašla. No teda, je to fakt pálka, když to člověk pořádně spočítá. Tak asi na zkoušku objednám jen těch prvních 60 za 79 (mi psali), to je slušný, když to je i s poštovným a pak to zruším. Nebo jak se to malý bude líbit. Díky moc Hanka
Jo a internetovou adresu nikde napsanou nemají, jen ten meil - sluzba.zakaznikum@editionsatlas.ch. Tak by asi poslali nějaké info. Ani nevím, jak přišli na mě.
osobně před tím varuju. Na netu jsou i diskuse, neb s tou firmou je těžké se domluvit. Nějak vyštrachali mou adrsu, asi z toho, co jsme vyplnila v porodnici, a posílai a posílali. Nejdřív třeba jednou za měsíc a stálo to kolem stovky, pak už něco chodilo jednou týdně a cena i kolem 300,– navíc to enchodí doporučeně, je to větší obálka, co se vleze do schránky, takže to tam listonoš hodí a vevnitř je už složenka…už si to nepamatujui, ale trošku složitě jsem na netu dohledávala jejich adresu a kámoš právník poradil, ať jim DOPORUČENĚ napíšu, že si nepřeji, aby to nadále chodilo…stejně mi ještě dvě poslali a pak to přestalo…kartičky jsou pěkné, ale za tolik peněz teda zas tak neee..zrovna dnes jsem na to koukala, když jsem uklízela.
Ahoj holky, také varuji před touto společností… také jsem Elišce kartičky objednala v dobré víře, že si budeme moct hrát a zároveň se učit… první kartičky za 79 mě mile překvapili, bylo jich 60 a ta cena byla fakt super. Další balíček byl 2× tak drahý a obsahoval podstatně méně kartiček. Přesný počet nařeknu, už si nepamatuji, ale mám pocit, že jen 20. Další balíček už stál 300 s opět 20ti kartičkami. Tak jsem to stopla.
Mě volali v pátek, že mi nabízí první zásilku za 79Kč, odmítla jsem, paní pořád mlela, jak je to super věc a že si nemusím dál nic objednávat, nechtěla pochopit, že fakt nic nechci. Zachránil mě synek, začal mi v náručí řvát tak, že paní musel prasknout bubínek, když ho slyšela. oPoděkovala jsem, znovu jsem řekla, že nic nechci a zavěsila.
A vidím, že jsem dobře udělala.
Hezký večer, dnes mi přišla edice Poznáváme svět, je to krásné, ale moc drahé, tak jsem to ukončila. Nicméně kdo by měl někdo k prodeji tak bych byla za ně ráda
děkuji.
Já mám asi 5 obálek co mi přišlo a je to pálka jak něco. Platila jsem přes 400 za 60 kartiček měsíčně ![]()
@LuciElle174 právě, že je to moc drahé, což je škoda. Je to sice pěkně udělané, ale to bych jim platit nemohla
a vy to chcete prodávat nebo si s tím doma děti hrají? děkuji