Kartičky Poznávám svět

120
15.7.08 13:04

kartičky Poznávám svět

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost se zasíláním kartiček Poznávám svět od Atlas edition. Pro jak staré dítě, spolehlivost a tak. Přišla mi nabídka, dcera si ráda hraje se všemožnýma pexesama, dominama, kartama, ale nevím, jestli by bylo tohle pro 3leté dítko. Prosím, poraďte. Díky Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3606
15.7.08 13:20

ahojki, co se týká spolehlivosti, tak tam není problém. Já nedávno při dvouleté dceři zasílání přerušila a toho co jsem měla, jsem se zbavila. zdálo se mi to pro ni brzo, jenže teď má tři a čtvrt a přijde mi, že by na to věk už měla.....zkrátka trošku toho lituji. Ale znovu do toho už nejdu, připadá mi to kapku drahé, že se dá „učit“ svět i levněji, ale otázka je, jestli i zábavněji apod… nejspíš si to jen trošku omlouvám, aby mě to tak nemrzelo. Víceméně Ti to doporučuji, asi tak :) A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.7.08 13:41

Díky Anik, a na kolik tě to vyšlo?Kolik je tak těch kartiček? Mě se právě podle toho obrázku zdálo, že se jich do tý krabice moc nevejde?! Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
15.7.08 13:56

Holky, co je to za kartičky?

Zkoušela jsem to hledat na netu a nic mi to nenašlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.7.08 14:21

Mají to být kartičky s obrázky na různá témata - zvířata, příroda, čísla, barvy, život doma, abeceda, protiklady, povolání, hry, tělo. Každý měsíc posílají nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
15.7.08 14:27

a dají se najít někde na internetu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3606
15.7.08 14:27

Hani, ted jsem tu našla už starší diskusi na toto téma...... s počtem neporadím, já měla jen pár zásilek, vzdala jsem to poměrně brzo, ale do tý krabice se vejde dost, toho bych se nebála. Jinak v tý diskusi to jedna holčina celkem spočítala cca na 12000 Kč, což je tedy opravdu pálka. No zvaž, určitě je to dobrá a hězká věc, ale strašně drahá. A.

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.7.08 14:42

Jo, vidíš, já jsem to hledala a nenašla. No teda, je to fakt pálka, když to člověk pořádně spočítá. Tak asi na zkoušku objednám jen těch prvních 60 za 79 (mi psali), to je slušný, když to je i s poštovným a pak to zruším. Nebo jak se to malý bude líbit. Díky moc Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.7.08 14:45

Jo a internetovou adresu nikde napsanou nemají, jen ten meil - sluzba.zakaznikum@editionsatlas.ch. Tak by asi poslali nějaké info. Ani nevím, jak přišli na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
15.7.08 16:26

osobně před tím varuju. Na netu jsou i diskuse, neb s tou firmou je těžké se domluvit. Nějak vyštrachali mou adrsu, asi z toho, co jsme vyplnila v porodnici, a posílai a posílali. Nejdřív třeba jednou za měsíc a stálo to kolem stovky, pak už něco chodilo jednou týdně a cena i kolem 300,– navíc to enchodí doporučeně, je to větší obálka, co se vleze do schránky, takže to tam listonoš hodí a vevnitř je už složenka…už si to nepamatujui, ale trošku složitě jsem na netu dohledávala jejich adresu a kámoš právník poradil, ať jim DOPORUČENĚ napíšu, že si nepřeji, aby to nadále chodilo…stejně mi ještě dvě poslali a pak to přestalo…kartičky jsou pěkné, ale za tolik peněz teda zas tak neee..zrovna dnes jsem na to koukala, když jsem uklízela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
28.7.08 21:27

Ahoj holky, také varuji před touto společností… také jsem Elišce kartičky objednala v dobré víře, že si budeme moct hrát a zároveň se učit… první kartičky za 79 mě mile překvapili, bylo jich 60 a ta cena byla fakt super. Další balíček byl 2× tak drahý a obsahoval podstatně méně kartiček. Přesný počet nařeknu, už si nepamatuji, ale mám pocit, že jen 20. Další balíček už stál 300 s opět 20ti kartičkami. Tak jsem to stopla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
28.7.08 21:37

Mě volali v pátek, že mi nabízí první zásilku za 79Kč, odmítla jsem, paní pořád mlela, jak je to super věc a že si nemusím dál nic objednávat, nechtěla pochopit, že fakt nic nechci. Zachránil mě synek, začal mi v náručí řvát tak, že paní musel prasknout bubínek, když ho slyšela. oPoděkovala jsem, znovu jsem řekla, že nic nechci a zavěsila.
A vidím, že jsem dobře udělala.

• Citovat
  • Upravit
6381
10.7.14 20:53

Hezký večer, dnes mi přišla edice Poznáváme svět, je to krásné, ale moc drahé, tak jsem to ukončila. Nicméně kdo by měl někdo k prodeji tak bych byla za ně ráda :D děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
10.7.14 21:06

Já mám asi 5 obálek co mi přišlo a je to pálka jak něco. Platila jsem přes 400 za 60 kartiček měsíčně :roll:

• Citovat
  • Upravit
6381
10.7.14 21:18

@LuciElle174 právě, že je to moc drahé, což je škoda. Je to sice pěkně udělané, ale to bych jim platit nemohla :| a vy to chcete prodávat nebo si s tím doma děti hrají? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí