Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
prosím může mi někdo poradit jak dát do koše sangenic náplň ze sáčky.u koše mi chyběl návod a nějak se mi nedaří plenku zabalit.
Ahoj, kolečko se sáčkem vložíš dovnitř, musíš na konci toho sáčku udělat uzel a protáhnout do těma „zubama“ dovnitř koše. Pak jen vložíš plínku a potočíš tím kolečkem je tam takový špunt a ten sáček se zatočí kolem dokola nad tou plínkou. Snad jsem to napsala srozumitelně, kdyby ne tak mi napiš.
Ještě jsem našla na stránkách výrobce video
http://www.sangenic.com/…als-demo.php
je to tam hezky ukázané.
Ahojky všichni.Mohl by mi někdo poradit s košem sangenic starší typ?Není k tomu návod.Popis má víko se kterym se točí a pak je nápl.Ale nevím jak to mám dát aby se plinka točila.Mám to poprvé.Děkuji předem za odpovéd. nevim:
![]()
Koukám jako blázen, že je možnost koupit i samotnou folii?? To mi vysvětlete jak je možné, že jí jde koupit jen na stránkách výrobce, jinak o ní nikde ani zmínka
Škoda, že jsem to nevěděla dříve
To určitě vyzkoušíme!!
Evca 8 píše:
Koukám jako blázen, že je možnost koupit i samotnou folii?? To mi vysvětlete jak je možné, že jí jde koupit jen na stránkách výrobce, jinak o ní nikde ani zmínkaŠkoda, že jsem to nevěděla dříve
To určitě vyzkoušíme!!
Jsak to myslíš samotnou fólii? Náplně se dají koupit skoro všude
.
Náplně jo
Ale samotnej pytel bez kazety? To jsem nevěděla.. před chvilkou tu někdo dával odkaz, ale asi ho admini smazali?? ![]()
Ano, já jsem sem dávala dotaz, ale není tady… teď na to mrkám… to se mi ještě nestalo… to se nesmím ptát, kde se to dá sehnat? Vždyť to tady je na každém rohu odkaz, kde kdo co koupil… to je divný, že by mi to vymazal někdo.
A ta holčina co tady psala, že objednává jen folie a že ušetří tady už taky ten svůj příspěvek nemá že jo?
Já jsem to taky vůbec nepobrala
No ale odkaz jsem stihla, tak to je hlavní, určitě objednám! ![]()
Odkaz na ty sačky bez kazety? Jestli ano, tak mi ho prosím pošli SZ ![]()