Kaše v 5 měsících
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kašě
Ahojky holky, chtěla bych se zeptat jaké kaše jsou vhodná pro mimčo. Bude nám pět měsíců, zatím jsme kojeni ale už to pomalu nestačí a Um nechce. Tak bych chtěla skusit kaši, jen nevím ze kterou začít. díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Určitě začni nějakou bezlepkovou, my jsme měli od hippu nebo od nutrilonu. Chce to vyzkoušet, každému dítěti chutná něco jiného. A spíš ji pro začátek udělej řidší, aby pak nebolelo bříško. Ale pokud jenom kojíš, tak bych být tebou nezačínala kaší, ale zeleninou, pak bych přidávala maso a až po nějaké době přidala další příkrm (asi ovoce) a pak nakonec kaše. Ale každý to dělá jinak. Zkus se poradit se svým pediatrem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha já právě myslela že když začnu s kaší tak to nebude taková zátěž na ledviny. Ale Um nechce, tak abych právě s tou kaí nedopadla stejně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky mám to stejně,malé bylo v sobotu pět měsíců a večerní kojení už měla málo,takže dávám už týden kaši na noc.mám od hami mléčnou banánovou,dělám ji řidší do flaška,malé moc chutná a žádný problém po ní nemá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já bych začala se zeleninou místo obeda. Pokud chceš začít s kaší tak kup bezmléčnou (je levnejsí a dáš do ní tvoje MM) kup s lepkem, nevidím důvod proč bezlepkovou, čím dřív lepek zavedeš tím líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šája píše:
ahojky mám to stejně,malé bylo v sobotu pět měsíců a večerní kojení už měla málo,takže dávám už týden kaši na noc.mám od hami mléčnou banánovou,dělám ji řidší do flaška,malé moc chutná a žádný problém po ní nemá
a ředíš ji vodou nebo mlékem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám MLÉČNOU, tudíž ředím vodou.
nemléčnou jsem zkoušela taky, jen do vody, ale to malá nechtěla, a mm mám málo na to, abych ho tolik odstříkala.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ještě jsem se chtěla zeptat jak ji ředit, když ji chci skusit zatím dát do flašky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit