Kaše Nominal kde kupujete
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
U nas v kazde prodejne se zdravou vyzivou
Slysela jsem, ze je ma i Lidl a tusim DM drogerie, tam jsem je ale nikdy nekupovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to mám okolo asi úplně na… Lidlace
protoze jsem byla ve dvou a nic. Hledala jsem v dětském i v kasich normálně u pudinků apod. Ale nic, ani prázdný místo jen s cedulí
- Citovat
- Upravit
V Lidlu jsem viděla jen jáhlovou a pohankovou. V té jáhlové se významnou složkou kukuřičná mouka, kvůli tomu mi moc nevoní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renule121 tak to je blbý, zdravou výživu tady nikde nevedou, tak to mám smůlu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@renule121 tak to je blbý, zdravou výživu tady nikde nevedou, tak to mám smůlu
Tak co zkusit pohledat a objednat pres e-shop? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkuste se zeptat v lekarne, jestli by nesla objednat, mam dojem, ze jsem ji v jedne videla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdrava vyziva, lidl, globus, myslim ze i vetsi hypermarkety jako tesco nebo albert by nemel byt problem, maji i v rossmanu, ale ne v kazde pobocce, v dm, videla jsem i v albert supermarketu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V lidlu ji maji v regalu se zdravou vyzivou, kde jsou i bezlepkove veci atd, pokud ho ta vase prodejna nema, tak to mate smulu, jinak pak byva i v letaku v akci, ale jednou za cas. Rozhodne bych zkusila globus, dm, rossman, tesco, albert pokud to mate v dosahu…uz je dost bezna, prekvapuje me te mate problem ji sehnat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci kecat, ale mám pocit že jsou v Globusu, jinak je kupuju ve zdravé výživě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde kupujete Kaše Nominal? Už jsem četla, že je mají normálně v obchodech, ale já prolezla už 4 ruzny řetězce a 3 drogerie a nikde je nemají.