Kaše pro mimi 6m

Anonymní
8.1.25 12:15

Kase pro mimi 6m

Holky prosím o radu. Malý má 6m a odmítá mi kase. Zkoušela jsem od Hami, od Sunaru i různé příchute, rve u toho, pluje mi to ven.
Myslíte, že mám zkoušet dál nebo mu dát čas..
A dáte mu typy jaké kase jedlý vaše mimina??? Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11988
8.1.25 12:20

Dělala jsem hlavně domácí…krupicovou nebo rýžovou s čerstvým ovocem nebo s přesnídávkou…občas jsem koupila nějakou tu instantní…jedno dítě kaše milovalo, druhé mi je plivalo a nechtělo…teď si občas dají krupicku s brusinkami a trochou kakaa…ale ten co původně kaše nechtěl tak ten si vezme až ted ve 2 letech…ale co mi jedl tak kaši z ovesných vloček zalytych horkou vodou..do toho brusinky a oříšky…to mu chutnalo. asi že to nebylo s mlékem…to on celkově moc mléčné nemusí :nevim: v téch 6m se mi právě i odstavil od mléka…chvíli pak ještě jedl jogurty ale ty pak taky už nechtěl…prostě co je od mlíka je pro nej fuj 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37175
8.1.25 12:27

Proč cpát do půl ročního kojence kaše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5316
8.1.25 12:42

Kaše od Hami a Sunaru nejsou nic bez čeho by 6m dítě nemohlo být (ba naopak - je to chemicky zpracovaná potravina). Když už kaše, uvař mi rýžovou, jáhlovou atd. a přidej do ni ovoce. Ale pokud dítě nebude chtít ani tu, opravdu se nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.25 12:43

@JancaS84 protože málo pribira. Kojím, na oběd domácí příkrm a mám dávat dle doktorky u večeři. A to jsem chtěla něco jiného, takže kaši. Proto…

• Citovat
  • Upravit
11598
8.1.25 12:50

Mně malý kaše nejedl žádné, kupované, domácí. Nejí to ani teď jako batole. Neplasi doktorka zbytečně? Po půl roce to pribirani u nás nebylo kdovijake, víc se hýbal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.25 12:54

@citlivaduse to nevim, jestli plasi, ale je to moje první dítě, tak když mi řekla, že málo pribira a začaly do mě se sestřičkou valit, jak má jist i večeři a co všechno, tak jsem si její slova vzala k srdci… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11598
8.1.25 13:12
@Anonymní píše: Více

Klasika..moje děti pribiraly dost skokove a nepravidelně, po půlroce ty prirustky už nebyly tak velké, oba do roka v podstatě čiste kojení, protože jídlo odmitali. Ale dr. tedy nedelala závěry z jednoho vážení, sledovala křivku. Mladší mi pribira mizerne, to je fakt, ale proste si drží svůj treti percentil, nikam se nepropada. A u staršího mi tedy naše bývala doktorka řekla, že ve 4 mesicich mu mám davat zuzlat piškoty jako seznameni s jidlem, tolik k radám doktorů ohledně výživy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37175
8.1.25 13:16
@Anonymní píše: Více

Tak pridavej do prikrmu lžíci kvalitního tuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
8.1.25 13:19

Udělej ovesnou. Je to jednoduché, rychlé, podporis trávení a miminko bude "kynout ". Po uvaření můžeš přidat odstrikane mléko…třeba mu vadí to um v kasi.
Kdyby ale bolelo bříško, tak ji dej k snídani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17016
8.1.25 18:36

Já kaše prakticky nedělala, opravdu jen párkrát a to někdy v osmém měsíci asi, na svačinu. Instantní do vody a zamíchala jsem do toho přesnídávku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí