Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj. Není nic jednoduššího, než se domluvit, jestli chce, abys přijela i s kašlem atp nebo ne. Já to dělám tak, že pokud nás někdo pozve a my jsme zrovna nemocní, ptám se přímo, jestli nás chtějí i s rýmou a kašlem. Většinou to vadí jen rodinám s miminky, ale přijde mi jako slušnost se o tom zmínit předem. ![]()
hkac píše:
Ahoj. Není nic jednoduššího, než se domluvit, jestli chce, abys přijela i s kašlem atp nebo ne. Já to dělám tak, že pokud nás někdo pozve a my jsme zrovna nemocní, ptám se přímo, jestli nás chtějí i s rýmou a kašlem. Většinou to vadí jen rodinám s miminky, ale přijde mi jako slušnost se o tom zmínit předem.
Máš pravdu,ale ono mi to třeba přejde
,někdy mit o přejde samo někdy n
e
TOhle založil admin, aby podpořil rozhodnutí - 1 diskuze za 5 dní, s kterým velká část lidí, co se už vyjádřili, nesouhlasí ![]()
Co tohle je??? To je asi vtip,ne?! Anonymko ty nevíš,jestli můžeš jet nemocná za synem? Nechápu? A to je možná důvod proč jsi anonymní… ![]()
Baba píše:
TOhle založil admin, aby podpořil rozhodnutí - 1 diskuze za 5 dní, s kterým velká část lidí, co se už vyjádřili, nesouhlasí
hkac píše:
Ahoj. Není nic jednoduššího, než se domluvit, jestli chce, abys přijela i s kašlem atp nebo ne. Já to dělám tak, že pokud nás někdo pozve a my jsme zrovna nemocní, ptám se přímo, jestli nás chtějí i s rýmou a kašlem. Většinou to vadí jen rodinám s miminky, ale přijde mi jako slušnost se o tom zmínit předem.
taky bych to řešila takhle ![]()
Baba píše:
TOhle založil admin, aby podpořil rozhodnutí - 1 diskuze za 5 dní, s kterým velká část lidí, co se už vyjádřili, nesouhlasí
prosím přeložit, nějak to nechápu
![]()
jenny.fields píše:Baba píše:
TOhle založil admin, aby podpořil rozhodnutí - 1 diskuze za 5 dní, s kterým velká část lidí, co se už vyjádřili, nesouhlasí![]()
![]()
gabriela82 píše:
Admini vymysleli, že můžeš založit již jen jednu diskuzi za pět dní… Holky tady s tím moc nesouhlasí, ale diskuze tohoto typu opravdu stačí jednou za pět dní!
TOhle založil admin, aby podpořil rozhodnutí - 1 diskuze za 5 dní, s kterým velká část lidí, co se už vyjádřili, nesouhlasí![]()
![]()
díky, už jsem to taky našla ![]()
gabriela82 píše:
Admini vymysleli, že můžeš založit již jen jednu diskuzi za pět dní… Holky tady s tím moc nesouhlasí, ale diskuze tohoto typu opravdu stačí jednou za pět dní!
![]()
Fakt? Tak to je docela přísný… ![]()
Ahojky holky,jedná se mi o to,že máme jet v sobotu do Brna za mým synem,ale nějako mi škrábe v krku,tak nevím,zda jet či nejet.Jeli by jste nebo ne??