Kašel a návštěva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.3.12 17:27

Kašel a návštěva

Ahojky holky,jedná se mi o to,že máme jet v sobotu do Brna za mým synem,ale nějako mi škrábe v krku,tak nevím,zda jet či nejet.Jeli by jste nebo ne??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
13.3.12 17:41

Ahoj anonymní, těžko radit… Co je se synem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 17:42

On už je dospělý,ale neviděla jsem s ním 5 měsíců :-(

• Citovat
  • Upravit
15674
13.3.12 18:00

Ahoj. Není nic jednoduššího, než se domluvit, jestli chce, abys přijela i s kašlem atp nebo ne. Já to dělám tak, že pokud nás někdo pozve a my jsme zrovna nemocní, ptám se přímo, jestli nás chtějí i s rýmou a kašlem. Většinou to vadí jen rodinám s miminky, ale přijde mi jako slušnost se o tom zmínit předem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 18:03
hkac píše:
Ahoj. Není nic jednoduššího, než se domluvit, jestli chce, abys přijela i s kašlem atp nebo ne. Já to dělám tak, že pokud nás někdo pozve a my jsme zrovna nemocní, ptám se přímo, jestli nás chtějí i s rýmou a kašlem. Většinou to vadí jen rodinám s miminky, ale přijde mi jako slušnost se o tom zmínit předem. :nevim:

Máš pravdu,ale ono mi to třeba přejde ;) ,někdy mit o přejde samo někdy n :roll: e

• Citovat
  • Upravit
60142
13.3.12 18:04

TOhle založil admin, aby podpořil rozhodnutí - 1 diskuze za 5 dní, s kterým velká část lidí, co se už vyjádřili, nesouhlasí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
13.3.12 18:11

Co tohle je??? To je asi vtip,ne?! Anonymko ty nevíš,jestli můžeš jet nemocná za synem? Nechápu? A to je možná důvod proč jsi anonymní… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.3.12 18:16
:mrgreen: :palec:
Baba píše:
TOhle založil admin, aby podpořil rozhodnutí - 1 diskuze za 5 dní, s kterým velká část lidí, co se už vyjádřili, nesouhlasí :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
13.3.12 18:25
hkac píše:
Ahoj. Není nic jednoduššího, než se domluvit, jestli chce, abys přijela i s kašlem atp nebo ne. Já to dělám tak, že pokud nás někdo pozve a my jsme zrovna nemocní, ptám se přímo, jestli nás chtějí i s rýmou a kašlem. Většinou to vadí jen rodinám s miminky, ale přijde mi jako slušnost se o tom zmínit předem. :nevim:

taky bych to řešila takhle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.3.12 20:02
Baba píše:
TOhle založil admin, aby podpořil rozhodnutí - 1 diskuze za 5 dní, s kterým velká část lidí, co se už vyjádřili, nesouhlasí :twisted:

8o 8o prosím přeložit, nějak to nechápu 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.3.12 20:07
Admini vymysleli, že můžeš založit již jen jednu diskuzi za pět dní… Holky tady s tím moc nesouhlasí, ale diskuze tohoto typu opravdu stačí jednou za pět dní! :mrgreen:
jenny.fields píše:
Baba píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.3.12 20:13
gabriela82 píše:
Admini vymysleli, že můžeš založit již jen jednu diskuzi za pět dní… Holky tady s tím moc nesouhlasí, ale diskuze tohoto typu opravdu stačí jednou za pět dní! :mrgreen:
jenny.fields píše:
Baba píše:

díky, už jsem to taky našla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
13.3.12 20:16
gabriela82 píše:
jenny.fields píše:
Baba píše:

Fakt? Tak to je docela přísný… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí