Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Proč by se s tím muselo k lékaři? Na kašel bych nedával nic, přidat pitný režim, nakrájet cibuli, když to člověk může, pak cibuli s medem. Na noc Levopront a Zodac.
S tím bych nikam nesla, leda bych potřebovala třeba neschopenku. Úplně to samé sem měla minuly týden, přešlo to bez jakékoliv léčby ![]()
Tohle máme teď doma všichni včetně dětí…k tomu ještě rýmu, zánět spojivek…u doktora jsme nebyli, lecime volně dostupnými léky, dostatkem tekutin, přírodní léčiva jako zázvor, med, citron, jitrocelový a cibulový sirup apod…letos už potřetí…
Ahoj. V pondělí mi začal suchý dráždivý kašel a nic víc. Během včerejška jsem k tomu dráždivému kašli začala mít i trochu hleny a dnes se přidala rýma. Z toho kašlání už mě bolí i v krku, což by se dalo čekat.. Co mě ale trápí víc je, že mě při kašlání a i chvíli po něm bolí na hrudi, někde mezi prsy. Po chvíli ta bolest pak zmizí. Mám se objednávat k lékaři? Od včera beru stoptussin, který by měl být na oba druhy kašle, protože upřímně sama teda nevím který mám. Teplotu nemám.