Kašel - jít k lékaři?

Anonymní
17.4.24 21:52

Kašel - jít k lékaři?

Ahoj. V pondělí mi začal suchý dráždivý kašel a nic víc. Během včerejška jsem k tomu dráždivému kašli začala mít i trochu hleny a dnes se přidala rýma. Z toho kašlání už mě bolí i v krku, což by se dalo čekat.. Co mě ale trápí víc je, že mě při kašlání a i chvíli po něm bolí na hrudi, někde mezi prsy. Po chvíli ta bolest pak zmizí. Mám se objednávat k lékaři? Od včera beru stoptussin, který by měl být na oba druhy kašle, protože upřímně sama teda nevím který mám. Teplotu nemám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9748
17.4.24 22:37

Proč by se s tím muselo k lékaři? Na kašel bych nedával nic, přidat pitný režim, nakrájet cibuli, když to člověk může, pak cibuli s medem. Na noc Levopront a Zodac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
17.4.24 23:28

S tím bych nikam nesla, leda bych potřebovala třeba neschopenku. Úplně to samé sem měla minuly týden, přešlo to bez jakékoliv léčby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11856
18.4.24 02:24

Tohle máme teď doma všichni včetně dětí…k tomu ještě rýmu, zánět spojivek…u doktora jsme nebyli, lecime volně dostupnými léky, dostatkem tekutin, přírodní léčiva jako zázvor, med, citron, jitrocelový a cibulový sirup apod…letos už potřetí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí