Kašel po operaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
331
20.6.12 17:06

kašel po operaci

Prosím, syn byl včera na operaci s pupeční kýlou a dneska začal trochu kašlat :nevim: co s tím, zítra jdeme na kontrolu na chirurgii, dala jsem kapky proti alergii kdyby to bylo alergické, ale netuší někdo, jak moc velký problém to je kdyby se mu ten kašel rozjel? je riziko popraskání stehů nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30301
20.6.12 17:09

Nemá to z intubace? Jednou sem to po operaci zažila a myslela sem, že se ukašlu. Do pár dnů to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.6.12 17:11

Oni ho asi neintubovali, tak to myslím, že ne, včera neměl jediný problém, začal pokašlávat před hodinou a nepřijde mi, že by měl někde prochladnout nebo tak, venku nebyl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
20.6.12 17:12

Ja si taky myslim ze mu vyschlo v puse, bud to po intubaci nebo proste mel pri operaci dlouho otevrenou pusu a tou dychal ten kyslik co mu tam vhaneli. Ja mela takto po operaci taky strasne vyschlou sliznici a kaslala jsem jako blazen, po tydnu to preslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.6.12 17:16

Holky dík, já fakt nevím, protože měl jen pupeční kýlu, na sále byl jen 15minut, intubaci asi neměl si myslím, měl masku, a nevím, to myslíte, že se to může objevit až den po operaci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
20.6.12 17:39

Já sem měla taky krátkou operaci, ale je pravda, že se mi to objevilo hned po probuzení z narkózy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
20.6.12 17:55

Hele, to je úplně normální, je to po intubaci a taky jak leží…měla jsem to 2× (jednou po operaci mimoděložního, podruhý po císaři), určitě to není náhoda. Vůbec se neboj, je to mechanická, ne virová (natož bakteriální) záležitost…teda pravděpodobně, velice. Pravděpodobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.6.12 18:35

@elanaa díky moc, mě to právě děsí, aby mu nepopraskaly stehy nebo neměl nějaký problém a nehojilo se mu to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
20.6.12 20:08

@ima100k ne, to se opravdu bát nemusíš…mě se nestalo nikdy nic. Bylo to nepříjemný, takový suchý dráždění ke kašli a nic z toho…ale stehy nepopraskaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí