Kašle, nejí - 7měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
602
18.4.13 20:35

kašle, nejí 7m

Ahoj mamči, mám doma 7m chlapečka, který má suchý dráždivý kašel, je bez teploty, dosti protivný, špatně spí, ale hlavně krom mléka nechce nic jíst.
Mám otázku vím, že mi tu nikdo neřekne diagnozu, ale stačí mi názor zda by ste šli k doktoru nebo se tam nehnali. jde mi ot, že mám ještě batole a nemám zrovna zítra auto musím v mhd 2× přestupovat tak se mi tam moc nechce. díky za názor. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3751
18.4.13 20:43

Já bych šla, toto jsem řešila v pondělí jen neměla suchý kašel ale takový ten řádný tuberácký, a výsledek nález na plicích a atb :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
18.4.13 20:53

Ahoj dala bych mu Stoptusin a na noc Fenistil..
Pokud se to nezlepší tak bych šla k dr..
At je mu brzo dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
18.4.13 21:12

Šla bych, my měli něco podobného a nakonec z toho byla akutní laryngonevímco…takže injekce kortikoidů a ventolin a druhý den už po tom nebylo památky.

To že nechce jíst je podle mě známka, že není něco dobře, já bych byla nervózní a jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
18.4.13 21:13

Ja bych pockala na auto, pokud by se to teda nezhorsilo…MHD bych se se dvema detma takhle nekodrcala.

zvlhcuj vzduch, nejaky sirup na drazdivy kasel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
18.4.13 21:22

No prave kdybych mela auto tak to neresim a jedu ale takhke nevim a jeste je pred vikendem. nastesti ho to nebudi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
18.4.13 21:26

Nemít auto není výmluva. Víc by mi záleželo na tom, co vlastně mému dítěti je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
18.4.13 21:28
@Mar80 píše:
No prave kdybych mela auto tak to neresim a jedu ale takhke nevim a jeste je pred vikendem. nastesti ho to nebudi.

Malou taky kašel nebudil, ale bohužel jí nevzbudilo ani to, že zvracela z toho kašle :nevim: a já jí ráno našla v tom válet, nechci domyslet co se mohlo stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
18.4.13 21:35
@berry4 píše:
Nemít auto není výmluva. Víc by mi záleželo na tom, co vlastně mému dítěti je.

vymluva to asi neni jen komplikace. absolvovat cestu v narvanem mhd s nevrlim miminem a neposednym brachou ktere mu je dva a pul bych se rada vyhnula. samozrejme pokud by to bylo nutne tak pojedu. protose ptam na nazory dalsich. jestli by jeli ci jeste vydrzet jestli se to nejak nevivine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
18.4.13 21:37
@my2 píše:
Malou taky kašel nebudil, ale bohužel jí nevzbudilo ani to, že zvracela z toho kašle :nevim: a já jí ráno našla v tom válet, nechci domyslet co se mohlo stát

jee jeste ze se ji nic nestalo. radeji nedomyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
19.4.13 12:48

Ahoj tak jsem nakonec jela. cesta byla děsná, ale alespon vím, že maléj je v pohodě. v krvi nic, krk čistý ještě udělala výtěr na ten počkáme do uteka takže možná alergie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí