Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj mamči, mám doma 7m chlapečka, který má suchý dráždivý kašel, je bez teploty, dosti protivný, špatně spí, ale hlavně krom mléka nechce nic jíst.
Mám otázku vím, že mi tu nikdo neřekne diagnozu, ale stačí mi názor zda by ste šli k doktoru nebo se tam nehnali. jde mi ot, že mám ještě batole a nemám zrovna zítra auto musím v mhd 2× přestupovat tak se mi tam moc nechce. díky za názor. ![]()
Já bych šla, toto jsem řešila v pondělí jen neměla suchý kašel ale takový ten řádný tuberácký, a výsledek nález na plicích a atb ![]()
Ahoj dala bych mu Stoptusin a na noc Fenistil..
Pokud se to nezlepší tak bych šla k dr..
At je mu brzo dobře ![]()
Šla bych, my měli něco podobného a nakonec z toho byla akutní laryngonevímco…takže injekce kortikoidů a ventolin a druhý den už po tom nebylo památky.
To že nechce jíst je podle mě známka, že není něco dobře, já bych byla nervózní a jela.
Ja bych pockala na auto, pokud by se to teda nezhorsilo…MHD bych se se dvema detma takhle nekodrcala.
zvlhcuj vzduch, nejaky sirup na drazdivy kasel…
No prave kdybych mela auto tak to neresim a jedu ale takhke nevim a jeste je pred vikendem. nastesti ho to nebudi.
Nemít auto není výmluva. Víc by mi záleželo na tom, co vlastně mému dítěti je.
@Mar80 píše:
No prave kdybych mela auto tak to neresim a jedu ale takhke nevim a jeste je pred vikendem. nastesti ho to nebudi.
Malou taky kašel nebudil, ale bohužel jí nevzbudilo ani to, že zvracela z toho kašle
a já jí ráno našla v tom válet, nechci domyslet co se mohlo stát
@berry4 píše:
Nemít auto není výmluva. Víc by mi záleželo na tom, co vlastně mému dítěti je.
vymluva to asi neni jen komplikace. absolvovat cestu v narvanem mhd s nevrlim miminem a neposednym brachou ktere mu je dva a pul bych se rada vyhnula. samozrejme pokud by to bylo nutne tak pojedu. protose ptam na nazory dalsich. jestli by jeli ci jeste vydrzet jestli se to nejak nevivine.
@my2 píše:
Malou taky kašel nebudil, ale bohužel jí nevzbudilo ani to, že zvracela z toho kašlea já jí ráno našla v tom válet, nechci domyslet co se mohlo stát
jee jeste ze se ji nic nestalo. radeji nedomyslet.
Ahoj tak jsem nakonec jela. cesta byla děsná, ale alespon vím, že maléj je v pohodě. v krvi nic, krk čistý ještě udělala výtěr na ten počkáme do uteka takže možná alergie.