Zánět dutin - kruhy pod očima

210
16.4.13 15:59

zánět dutin - fleky pod očima

Holky, chtěla jsem se zeptat - dcerka 7 let, má už asi měsíc rýmu, občas se to zlepší, teď jsme ve stavu, kdy teče z rána žluto zelená, přes den průhledná ( více-méně). Dcerka z rýmy huhňá. Minulý týden ve čtvrtek jí bylo děláno CRP s výsledkem 19. Od víkendu má jakoby kruhy pod očima, spíše u vnější části očí - červené. Přisuzovala jsem to tomu, že to má od sluníčka, ale vůbec jí to nemizí. Když jí na to sáhnu, tak mi řekne, že jí to trošku bolí…nevím. Myslíte že by to mohl být zánět dutin?
Přikládám fotku. Zašla bych k Mudr, ale nerada bych aby se mi vysmála, že jdu s kruhama pod očima…
Díky za postřehy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
16.4.13 17:46

Zajdi, ne ani s těma kruhama :nevim:, ale že to bolí. Já takhle nedávno skončila na pohotovosti, v pátek mě to pobolívalo jen trochu a v sobotu ráno už jsem bolestí ohryzávala zdi - zánět dutin :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
16.4.13 18:13

:-) no právě já mám s dcerkou ten problém, že ona Mudr řekne, že to nebolí :nevim: :nevim: aby jí něco nedělali :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.4.13 18:56

Právě že když se to podchytí v začátku, tak max. rentgen a antibiotika, když už je pozdě, tak punkce a výplach :nevim: Raděj se přiznat :mrgreen:
No uvidíte, třeba to nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+