Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, píšu sem, protože včera jsem si říkala, jak se malý 10m. krásně dotal z angíny a v noci začal imervere kašlat.
Od pátku berem antibiotika Ospen 400, v pá a v so měl horečky do 39 a obrovskou rýmu, že v noci nemohl spát. Od neděle, už byl šikovný žádná horečka, jen snoplíky a včera občas malinko snoplík a ejhle…
Jak to probíhalo u vás, taky nastal kašel??? Děkuji
@santape Ahoj,Petr má tyto ATB od pondělka, horečky už nemá, taky měl nad 39°,rýmu teda neměl, ale dneska ráno mě taky překvapil ten kašel a říkala jsem si co to má znamenat ![]()
Takže průběh stejný jako u vás ![]()
@Miriamm To je divné, že? Člověk si říká, super, už je to na dobré cestě a zas kašel… Ale trochu mě to uklidnilo, že to je stejné i u vás. Chjo, ta nemoci. ![]()
@santape Teď přes den ani nekašle ale ráno kašlal, uvidím jak to bude pokračovat. Nejhorší že venku je krásně a musíme trčet doma ![]()
Přesně, konečně nádherně po tak dloooouhé době a my zavření doma
. Já čučím aspoň z okna, jak důchodkyně ![]()
Ahoj,
dnes teda Petr kašle pořádně, tak si říkám jestli mu ten Ospen nezabral, nebo to tak má opravdu být ![]()
Nervuje mě to ![]()
Ahojky, dnes jsme byli u mudr. na kontrole a Vojtíšek mi taky kašle a jen na to pokyvyla hlavou, že jo jo a dobrat antibiotika a dávat na kašel Prospan a na noc Fenistil - na zklidnění. Tak zřejmě je to normální, když je angína. ![]()
@santape Ať jste brzy zdraví, je to hrozné jak je těm kloučkům zle a pomoct jim nemůžeme, jen dávat léky a čekat.
Děkuju že si napsala, ten kašel mě nervuje, ale asi to má být, ach jo.
Ahoj,
Petr v noci tak kašlal že jsem mu musela dát 1/4 Codeinu. Takže si myslím že ten penicilin nezabral, dyť v noci nekašlal a dnes celou noc, strašně a kašle dál ![]()
Už jsem z toho zoufalá.
V pondělí určitě půjdeme k Mudře ať ho prohlédne.
Ahojky a nebyla jsi s malým venku? Já jsem jen jedno dopol. na chvíli venku a to v kočárku jen spinkal a od té doby kašlal
, pak už jsem nevytáhla paty z baráku.
Venku jsem s ním vůbec nebyla. Mě se nezdá že by měl kašlat čím dál víc, ale snad čím dál míň přece!
A Vojtíšek ti pořád kašle? A i v noci? Že to musí vždycky vyjít na víkend ![]()
Pořád kašle, ale párkrát za den, má to asi ze snoplíků, Dávám mu Prospan 2krát denně. Zajdi si raději k mudr, když je to stále horší, to není možné. ![]()
Byli jsme dnes na kontrole, na vykašlávání nám Mudra přidala Erdomed a ATB máme dobrat. Poslechově dobrý. Tak to budeme muset s tím kašláním vydržet
![]()
Ahoj maminky, potřebuju poradit, náš prdelka už má dva dny teploty 38,5 a dnes jsme byli u našeho mudry a nic nám nenašel, ale já se malému mrkla doma do krčku a má to oteklé a bílé tečky na madlích-to je snad angína ne? Tak jsem teda naštvaná že to ten náš mudra snad nepoznal nebo co-udělal mu teda výtěr ale proč když tvrdil že tam nic némá a vzal mu krev z prstíku na CRP-je nám 10 a půl měsíce v noci pláče ze spaní a špatně papá-tak co teď-mám čekat do středy na výsledky krve a stěru, nebo jet zítra k jinému dr. Nedal nám ani žádné léky ![]()