Antibiotika u miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
82
15.4.13 13:12

antibiotika u miminka

Ahojky chcu se zeptat mám 4,5 měsiční holčičku a dostala v patek antibiotikum jelikož jsem měla škaredou chřipku tak doktorka preventivně nasadila antibio. malá měla horečky ted má trochu kašel a rýmu dostala to o de mě může se s ní chodit ven když je tedka tak pěkně brala jí krev i s prstíku a je to o. k nevím myslím že ty antibiotika byli zbytečné no snad ví co děla prý by se to dokola pořád točilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16077
15.4.13 13:16

Pokud ty ATB ted bere, tak by se s nima nemělo na slunce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
15.4.13 13:18

Nechodit na slunce a doktorka asi ví líp kdy má nasadit ATB a asi to nedělá jen kvůli tomu že to má jako koníček

• Citovat
  • Upravit
5158
15.4.13 13:19

Já bych klidně šla, jen bych dala pozor, aby jí nepražilo slunko do korbičky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
15.4.13 13:21

Ven bych šla, ale jen stínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
15.4.13 13:21

Malej měl nedávno počínající zánět prudušek, vypadal chudák hrozně. Dle krve, to nebylo taky bakteriálního původu ale dr taky radši nasadila ATB. Prý teď hodně řádí u miminek zápaly plic, tak se bála aby to v to nepropuklo. Její rozhodnutí jsem chápala a byla jsem za to i ráda. Neříkám, že jsem zastáncem dávat ATB za každou cenu ale malej byl zahleněný fakt dost, bála jsem o něho. K těm ATB jsem dávala i Hylak - probiotika.

Příspěvek upraven 15.04.13 v 13:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
15.4.13 13:22

@alulu S antibiotiky by se nemělo na slunce, ale je to myšleno spíše jako „opalování“. Klidně ji dej do kočárku, ať jde na ni stín a můžeš…(jsem zdravotník, vím, co říkám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
15.4.13 13:22

@ohýnek tak někteří doktoři atb léčí i rýmičku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
15.4.13 13:23

@micelinka a na druhou stranu já tuhle vyslechla v čekárně rozhovor dvouch rozčílených maminek, že je ta doktorka velká kr*va, že jim nechce dát na kašlíček ATB :zed:

• Citovat
  • Upravit
13837
15.4.13 13:27

@ohýnek je to děs běs a to oboustraně (některé matky a někteří lékaři).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.4.13 16:49

Ahoj
dcera také dostala antibiotika, u doktorky jsem se zmínil že se snažím s dcerou chodit převážně ve stínu a tam jsem se dozvěděla že by nemělo žádne mimčo chodit ven pokud bere ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí