Hnisavá angína - průběh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1803
20.6.13 12:09

@gabriela82 a davala jsi pak ditku laktobacilky po tech ATB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.6.13 12:14

@evulkanov jo dávala.. Ona teda byla fakt rozhozená, měla hodně průjem. Dávala jsem je i sobě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
20.6.13 13:44

@gabriela82 tak doma mam laktobacilky od Swissu, chtela jsem je malemu dat na lzicku a vysypane z te tobolky a vypada to jako plisen a moc to rozmichat nejde. spise jsem prekvapena z te podoby, ma to tak vypadat? vubec nevim totiz. tak jsem mu to jeste nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.6.13 14:00

@evulkanov to nevím :think: já je měla v sirupu a pak vyloženě pytlíky co se rozpouštěly ve vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.6.13 14:01

@evulkanov a dávat to zároveň mi přijde jako vyhazování peněz. Dala jsem je až po dobrani antibiotik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
20.6.13 14:19

@gabriela82 aha, tak jsem cetla, ze by se mely podavat zaroven s ATB a pak jeste nejakou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
20.6.13 19:32

A nevíte, prosím, někdo, jak to je, když mi dr. řekla, že po 10 dnech máme přijít na kontrolu. ale 10 dnů je sobota - šla bych k dr.teda v pondělí, ale ty ATB mám přestat dávat v tu sobotu - jakože v sobotu poslední dávka, ne?! aby třeba mi pak neřekla, že je potřeba v dávkování pokračovat a já bych vlastně v tu neděli už nedávala… ale snad to nebude už potřeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.7.14 20:51

Holky, maly ma hnisavou anginu ale tak hnusnou ze ma uplne natekle mandle, na nich bile velike cepy, urcite ho to boli, nechce ani pit natoz jist :(
Je mu rok a pul.
Dnes nam dr napsala antibiotika-klacid, ktery mi vyblil. Zitra rano jdu pro jine, napr. Ospen, Duomox..Je mozne ze bude blit vsechny atb? :( co kdyz blije z toho duvodu ze jen pije? Myslite si, ze je to mozne? Blilo vam dite z nejakych atb nekdy?
Nejhorsi je, ze ma i rymu a k tomu ty natekle mandle…je mi z toho uplne zle, ted spinka a uplne chrape, chrci, nemuze poradne dychat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.7.14 21:51

Holky, co myslite..?
Kdyz jsem malemu dala jednu davku atb kterou mi ale okamzite hned vyblil a hned na to jsem mu dala znovu atb co mi taky ihned vyblil…zbylo v nem neco nebo je vsechno pryc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
22.11.15 19:36

Čím ulevit od bolesti v krku

Ahoj, odpoledne jsem se vrátila se čtyřletou z pohotovosti, kde jí doktorka diagnostikovala hnisavou angínu, dostala sirup ospen, o půl čtvrté dostala první dávku. Hodně ale pláče, že jí bolí v krku a nemůže polykat, mám obavu, že začne být brzo hysterická a bude to ještě horší.

Je něco, co by jí pomohlo na tu bolest v krku, nebo prostě musíme jen čekat, až zaberou antibiotika? A kdy zabraly vašim dětem? Dcera má angínu poprvé, takže nevím, jaký vývoj čekat. Noc bude asi zajímavá, jen bych chtěla, aby se jí ulevilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
22.11.15 19:46

@Annci Hnisavá angína potrápí i dospělé, opravdu musíš počkat až zaberou antibiotika, nebo dej sirup na bolest nurofen nebo panadol nebo něco podobného, to trochu pomůže, dávej podle návodu, bolest to trochu utlumí, zítra už to bude lepší, chvíli trvá než antibiotika zaberou, děcka měli problém první den, pak to ustoupilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
22.11.15 19:49

@Annci ja mela hnisavou v zari a je to fakt hnus, boli to jako blazen a bohuzel nezbyva nez vydrzet az zaberou atb. Muzes dat neco na bolest, to alespon trosku pomuze. Sama jsem si davala, protoze bych se jinak ani nenajedla ani nenapila. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
22.11.15 19:50

@mamule42 Díky za zkušenost, doufám, že to teda zítra bude lepší. Vím, že to musí odeznít, ale je mi jí líto. Nurofen jsem jí dala před chvílí, zas jí vystoupala horečka, tak snad uleví i té bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.11.15 19:53

@Annci cokoli v krku je pro děti strašně nepříjemné, chudinka malá :( dávej jí hodně pít, chladivé nápoje, mačkej jí třeba ovoce, banány (nevím ale jak s citrusy na ten Ospen) musí z něčeho čerpat energii, horečku určitě srážej, dělej co jí na očích uvidíš. po pár dávkách ta bolest určitě ustoupí. ať je brzo líp!

• Citovat
  • Upravit
965
22.11.15 19:54

@marfra Já si právě už ani nevím, jaký to má průběh, doma jsme ji neměli, ani nepamatujem. Fuj, už aby to bylo pryč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí