Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Na noc bych dala fenistil… ale každopádně bych šla zítra k mudr., ať si poslechne průdušky
Fuj, já se lekla, že má někdo kašlík dlouhých 13 měsíců
chtělo by to formulovat lépe ty názvy diskuzi
Příspěvek upraven 08.02.26 v 20:38
Ano Fenistil. Na noc kašel utlumí a zítra na poslech k doktorovi. Pokud má kašel vlhký, tak se léky na kašel u takhle malého dítěte na noc nedoporučují - jen poznatek. Píšeš, že večer je suchý, ale byla bych opatrná.
Nic jiného lepšího neporadím…
Příspěvek upraven 08.02.26 v 20:40
Jak pise @Markéta188 dcera sice neměla tak hnusný kašel, ale doktorka rikala, ze u tak malých dětí nejsou sirupy treba, ze se s tim imunita musi vyrovnat.
Ale s tim nocnim suchým kašlem to bude asi jine, to bych dala Fenistil anebo kamarádky dávají ditiadem, nevim ale od kolika je veku
Pokud je slyšet i distanční sípání, tak hned ráno k PLDD. Půjde zřejmě o zánět průdušek. Fenistilem se nic nezkazí. V minulosti jste zánět průdušek / bronchitidu už měli?
Ahoj jdu si prosím pro radu syn od středy kašle, nejvíce měl teplotu 37,5, přes den používáme kapky stoptusin 2 denně, a na noc ibalgin baby 🥹 ten ibalgin zabíral že alespoň noc se zvládnout dala samozdrejmne kašlal ale nebolelo ho to, teď už je to několikátý den a je to snad ještě horší, zítra samozřejmě hned ráno poběžíme k lékaři ale moje otázka je jak mu pomoci ted?
Co 5 minut kašle opravdu hnusným suchým kašlem, ( přes den kašle takovým vlhkým) dneska přes den začal i sýpat, po kašly se ozval takový výdech.
Má můj polštář ve vyvýšené poloze, otevřenou ventilačku všechny léky před spaním byly podané zachvilku tam pustím zvlhčovač, prosím o jakékoliv typy, rady, poznatky 🥹