Kastrace psa okolí Mělnicko

1987
26.1.12 13:58

kastrace psa mělnicko

Ahoj maminky (i tatínkové) :)
potřebuju poradit veterináře, který udělá mému psovi (labrador 30kg) kastraci za slušné peníze. Náš vet to dělá za 3000,–Kč a to si teď momentálně nemůžeme dovolit a už je to akutní. Jsem z našeho psa už fakt na psychiatra…díky :kytka:

PS: Věřte, že kastrace je jediné řešení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
394
26.1.12 14:20

A co zkusit MVdr. Usvalda z Mělníka.A nebo my jezdíme do Roudnice k Tešnarový,ale cenu Ti neřeknu..kastrovala nám jen kocoura za 400Kč.A co pes vyvádí,že ho chceš nechat vyšmiknout???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
26.1.12 14:34

všude značkuje jako blázen, kadí a čůrá nám doma i když má k dispozici zahradu, utíká k sousedům- k fence…Dám příklad- ráno ho pustíme na zahradu, pak až si štěkne tak ho pustíme domů a on třeba po půl hodince co je doma běží do patra se tam vyčůrat, dcera jde na záchod, zapomene zavřít dveře- označkuje nočník, sám si otevře dveře do koupelny a označkuje mi koš na prádlo, z koše na prádlo tahá a ničí naše spodní prádlo. Dneska si otevřel dveře do obýváku, když jsme byli na procházce a když jsme se vrátili (venku jen 2hod)tak dětem úplně počůral kuchyňku, našemu synovi označkoval matraci v postýlce, dvakrát označkoval vanu, pak kýbl s použitými látkovými plenkami a ukradl z linky kg masa co se rozmrazovalo. Každou noc se nám vykadí v patře a to i když ho přítel pustí ven v noci…Když mám mens, tak je jako blázen…no je toho hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
26.1.12 20:10

Jo,to nám ten malej hajzlík taky občas značkuje,ale takhle hodně teda ne…a hlavně kastrace neni záruka,že to přestane dělat.Máme dva kocoury,oba kastrovaní a oba značkují…venku,domu nesmí.A co nechávat psa prostě venku,psala jsi,že máte zahradu,tak bych ho nechávala tam…on si zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
28.1.12 12:51

kotec už se připravuje na výstavbu…máme vedle u sousedů fenku a on za ní zdrhá a abychom mu v tom zabránili tak bychom museli přestavět celý plot :zed: …takže určitě kastrace (modlím se aby pomohla)a i ten kotec…Hrozně nám přerostl přes hlavu, nezvládám ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.1.12 14:52

No a co zkontaktovat někoho zkušeného, kdo by vám poradil, jak na něj, a chodili byste k němu na individuální výcvikové hodiny? Sice to něco stojí, ale tak holt pes je závazek… Podle mě se i s tímhle chováním dá něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.2.12 11:37

sice nemáme zkušenosti s kastrací, ale jsme spokojeni s veterináři manželi Maradovými, jsou přímo v Mělníku.
A nebo zkusit dát pejska opravdu někam na výcvik… jestli to dělá jen u vás doma, nebo by to dělal i jinde? dát ho třeba na 14 dní někomu, kdo nabízí výcvik u nich doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.2.12 12:48
lumpisek píše:
sice nemáme zkušenosti s kastrací, ale jsme spokojeni s veterináři manželi Maradovými, jsou přímo v Mělníku.
A nebo zkusit dát pejska opravdu někam na výcvik… jestli to dělá jen u vás doma, nebo by to dělal i jinde? dát ho třeba na 14 dní někomu, kdo nabízí výcvik u nich doma…

Dát ho někam na 14 nepomůže, tam to není o výcviku, ale o tom, že majitelé s pejskem „neumějí“. Potřebují někoho, kdo je uvidí naživo, řekne co dělají špatně a naučí to dělat správně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.2.12 19:57
Lucie_Sx píše:
lumpisek píše:
A nebo zkusit dát pejska opravdu někam na výcvik… jestli to dělá jen u vás doma, nebo by to dělal i jinde? dát ho třeba na 14 dní někomu, kdo nabízí výcvik u nich doma…
Dát ho někam na 14 nepomůže, tam to není o výcviku, ale o tom, že majitelé s pejskem „neumějí“. Potřebují někoho, kdo je uvidí naživo, řekne co dělají špatně a naučí to dělat správně…

asi jsem to napsala špatně, ale to co píšeš ty, tak to jsem přesně myslela. Já totiž chodím s naším pejskem na cvičák a cvičitel nabízí obě možnosti, buď docházím pravidelně na výcvik, kde mi vysvětluje, jak s pesanem zacházet, ale i možnost výcviku u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný