Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky (i tatínkové) ![]()
potřebuju poradit veterináře, který udělá mému psovi (labrador 30kg) kastraci za slušné peníze. Náš vet to dělá za 3000,–Kč a to si teď momentálně nemůžeme dovolit a už je to akutní. Jsem z našeho psa už fakt na psychiatra…díky ![]()
PS: Věřte, že kastrace je jediné řešení…
A co zkusit MVdr. Usvalda z Mělníka.A nebo my jezdíme do Roudnice k Tešnarový,ale cenu Ti neřeknu..kastrovala nám jen kocoura za 400Kč.A co pes vyvádí,že ho chceš nechat vyšmiknout???
všude značkuje jako blázen, kadí a čůrá nám doma i když má k dispozici zahradu, utíká k sousedům- k fence…Dám příklad- ráno ho pustíme na zahradu, pak až si štěkne tak ho pustíme domů a on třeba po půl hodince co je doma běží do patra se tam vyčůrat, dcera jde na záchod, zapomene zavřít dveře- označkuje nočník, sám si otevře dveře do koupelny a označkuje mi koš na prádlo, z koše na prádlo tahá a ničí naše spodní prádlo. Dneska si otevřel dveře do obýváku, když jsme byli na procházce a když jsme se vrátili (venku jen 2hod)tak dětem úplně počůral kuchyňku, našemu synovi označkoval matraci v postýlce, dvakrát označkoval vanu, pak kýbl s použitými látkovými plenkami a ukradl z linky kg masa co se rozmrazovalo. Každou noc se nám vykadí v patře a to i když ho přítel pustí ven v noci…Když mám mens, tak je jako blázen…no je toho hodně
Jo,to nám ten malej hajzlík taky občas značkuje,ale takhle hodně teda ne…a hlavně kastrace neni záruka,že to přestane dělat.Máme dva kocoury,oba kastrovaní a oba značkují…venku,domu nesmí.A co nechávat psa prostě venku,psala jsi,že máte zahradu,tak bych ho nechávala tam…on si zvykne.
kotec už se připravuje na výstavbu…máme vedle u sousedů fenku a on za ní zdrhá a abychom mu v tom zabránili tak bychom museli přestavět celý plot
…takže určitě kastrace (modlím se aby pomohla)a i ten kotec…Hrozně nám přerostl přes hlavu, nezvládám ho…
No a co zkontaktovat někoho zkušeného, kdo by vám poradil, jak na něj, a chodili byste k němu na individuální výcvikové hodiny? Sice to něco stojí, ale tak holt pes je závazek… Podle mě se i s tímhle chováním dá něco dělat.
sice nemáme zkušenosti s kastrací, ale jsme spokojeni s veterináři manželi Maradovými, jsou přímo v Mělníku.
A nebo zkusit dát pejska opravdu někam na výcvik… jestli to dělá jen u vás doma, nebo by to dělal i jinde? dát ho třeba na 14 dní někomu, kdo nabízí výcvik u nich doma…
lumpisek píše:
sice nemáme zkušenosti s kastrací, ale jsme spokojeni s veterináři manželi Maradovými, jsou přímo v Mělníku.
A nebo zkusit dát pejska opravdu někam na výcvik… jestli to dělá jen u vás doma, nebo by to dělal i jinde? dát ho třeba na 14 dní někomu, kdo nabízí výcvik u nich doma…
Dát ho někam na 14 nepomůže, tam to není o výcviku, ale o tom, že majitelé s pejskem „neumějí“. Potřebují někoho, kdo je uvidí naživo, řekne co dělají špatně a naučí to dělat správně…
Lucie_Sx píše:lumpisek píše:Dát ho někam na 14 nepomůže, tam to není o výcviku, ale o tom, že majitelé s pejskem „neumějí“. Potřebují někoho, kdo je uvidí naživo, řekne co dělají špatně a naučí to dělat správně…
asi jsem to napsala špatně, ale to co píšeš ty, tak to jsem přesně myslela. Já totiž chodím s naším pejskem na cvičák a cvičitel nabízí obě možnosti, buď docházím pravidelně na výcvik, kde mi vysvětluje, jak s pesanem zacházet, ale i možnost výcviku u nich.