Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
potřebuju pomoc!
včera večer jsem poprvé zkusila cukrovou pastu Bioepil a dělala vše dle návodu. Rozmazala proti růstu a trhla směrem růstu… A dnes mám toto na nohách!!🤯
Prosím, máte někdo radu, jak se toho zbavit do pátku? Mám poměrně důležitou akci, kde budu mít vidět právě zasaženou část stehen a jsem totálně zoufala!!!
tohle je zlý sen!
Bolí to, pálí to a nemizí to!! ![]()
Beru jakykoliv recept, mast, léky… Prostě aby to bylo do pátku v pohode
![]()
Příspěvek upraven 29.06.22 v 17:53
Mám od Balea, ale nevím, jestli to pomáhá teda… Jsem zoufalá, všude se píše jak je ta pasta přírodní a nemá alergické účinky a pak mám tohle!!!
![]()
To vypada jak krevní srazeninky, to jsem mívala po depilaci já, akorat to z te fotky působí dost světle. Je to fakt piggy růžová nebo spis cervena?
Jinak pokud to jsou ty srazeninky, tak me trosku pomáhalo to ledovat, jinak čekat az to samo přejde, jako klasicke modriny.
A nebo alergicka reakce a na jakoukoliv kožní reakci já nedam dopustit na Beloderm. Jsou to sice kortikoidy na předpis, ale zázračný.
@xjuklickova Ten jsem nikdy nepoužila. Za jak dlouho se projeví účinky, nevíš? ![]()
@Koan píše:
@xjuklickova Ten jsem nikdy nepoužila. Za jak dlouho se projeví účinky, nevíš?
Pokud jsou to modřinky, tak zkus Heparoid, pomáhá to na vstřebávání a je to volně prodejný. Na kortikoidy bych se vykašlala na tak velkej kus kůže, teda pokud by to neindikoval doktor. Jestli je to alergie, možná by pomohl ten Fenistil, nechat to v klidu a uvidíš. Možná ještě bepanthen, pomáhá mi na podráždění v obličeji.
@Anezka1990 ruzove, ale s hlavickama. Nekde bolaky nekde vystoupla hlavička da se říct… ![]()
Hlaveň na to nedávej trilion patladel. Kdyžtak, pokud to nezmizí, v pátek použij makeup, tak aby se schovávala červená
Ledováním nic nezkazíš a taky černý čaj má mirnící účinky (otírat). Přinejhorším na akci silonky.