Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prodávají v kaufu svíčky yankee candle? Nevíte, jak jsou na tom cenově?
Ted se tam tusim na ne sbiraji nejake body, ze jsou pak levnejsi ![]()
Drahý jako všude jinde
teď tam mají nějaké akce, ale ono i s tou akci nejsou zrovna zadarmo no
se koukni na stránky Kauflandu, ale musí se sbírat nějaké ty body na kartičku ![]()
Prodávají, ale pozor, je to tzv. home inspiration kolekce, vosky jsou méně parfémované (snad dokonce o 50% méně vonných látek) a tudíž podstatně méně voní i po zapálení…
YC přišlo s touhle koncepcí proto, aby své kultovní zboží zpřístupnilo běžným nakupujícím, ale těžko říct, zda to nebyla spíš chyba a nezkazili si trochu jméno, protože uživatel to úplně nerozezná, jen nadává, že už svíčky nevoní nebo voní jinak ![]()
za mě, pokud někdo touží po YC svíčce nebo ji chce někomu darovat jako „lepší“ dárek, tak je lepší investovat do té neorubané verze, je to nebe a dudy. Na internetu se dají pořídit samozřejmě podstatně líp než v kamenných obchodech, plnou cenu bych za ně taky nedala.
Myslím, že to bylo něco přes 300, účtenku jsem zahodila. Brala jsem tu cervenou a po zapálení mám provoněnou půlku domku.
Outlet Freeport je prodává za ucházející cenu, za kterou jsem ochotná je kupovat ![]()
A ano, mají víc kolekcí a já jsem pro tu méně vonící. Do malého bytu je to jinak moc silné.
Přidej se do YC bazaru na FB a koupíš tam svíčky za dobrý ceny. V Kauflandu to je shit kvalita ta řada home.
Mamka mi říkala, že se musím dívat na výrobce. Kupují pouze YC a že češi to odrbávají. Právě Kaufland má ty české 🤷🏻♀️
Sestra si jednou koupila YC v kauflandu, potom musela malovat, měla z toho úplně očouzenou zeď. ![]()
Od pondělí byly v Lidlu, ale cenu nevím. Jen jsem to tam viděla.