-Piercing v jazyku!

6
8.11.22 20:09

-Piercing v jazyku!

Dobrý večer,
zítra si jdu nechat propíchnout jazyk a vůbec nevim co mám očekávat😄. Tak mě zajímají Vaše zkušenosti, jestli se jazyk třeba umrtvuje nebo ne a jak moc to bolí😄? Mám už septum a nostril a ty moc nebolely, tak jestli to třeba bude horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1254
8.11.22 20:25

Já mám. Bolest snesitelná, vteřinová. Pak úplně v pohodě ten den. Ale ráno po probuzení už jsem teda myslela, že chcípnu :mrgreen: jazyk nateklý, bolavý, jíst jde jen kašovité jídlo. Jogurty, přesnídávky… Takto jsem to měla několik dní… Je to peklo, ale dá se vydržet. Jinak o umrtvení nic nevím, mě ho dělal borec natvrdo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.11.22 20:40

Priprav si zasoby Brufenu na bolest a kasovitou stravu a to, ze budeš šišlat. Ma ditete kamaradka a kdyby pry vedela tak by do toho nešla…a to ma oboci i nos…

• Citovat
  • Upravit
6
8.11.22 20:47

@Ronyx díky, aspoň mě to trochu uklidnilo😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.11.22 20:47

@Hanka1 tak snad to u mě bude lepší tyjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
8.11.22 20:50

@natalla jazyk natekl každému koho znám a má tento piercing. Tak 5dni měli bolesti a nebylo jim rozumět. Jidlo jn kaše. A umrtveni :mrgreen: Dobrý vtip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
8.11.22 20:51

Zrovna nedávno tu byla diskuze https://www.emimino.cz/…usos-479364/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
8.11.22 20:53

Dávala jsem si ještě v pubertě, před lyžákem, aby to naší nezjistili :lol: nebolelo to, jazyk jsem měla oteklý jen jeden den. Jinak v pohodě. Za 5 let jsem si ale v noci při mletí hubou praskla zub a pak šel ven. Je to už tak 10 let a furt tam mám dírku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
8.11.22 21:01

Pichnuti v pohode, druhy den bolest jako prase a po par letech zniceny predni zuby a to jsem si ho nechala pichnout vic dozadu prave kvuli zubum. Po cca 5 letech jsem ho vyndala a ted po dalsich 10 letech mi uz takovy veci pripadaj dost okoukany :nevim: jeste ze se ten bazmek da kdykoliv vyndat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
8.11.22 21:07

Mám v nosu a měla jsem i v jazyku několik let… Jako bolest nesrovnatelná, do nosu to v podstatě vůbec nebolelo, zato jazyk, to bylo něco jinýho… Žádný umrtvení jsem neměla, navíc jsem si to nechala píchnout víc dozadu, takže se uprostřed jazyka tou jehlou zastavil, aby se trefil na prostředek, jogurty a přesnídávky jsem jedla asi týden, než to bylo dobrý… Ve finále mi tam v ty hubě spíš překážel a po několika letech šel pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.11.22 21:22

@natalla Jazyk mi zmáčkli kleštičkama, píchli a byl to fofr. Pak už si jenom pamatuju naprosto skvělý příval adrenalinu. Víkend na jogurtech, pak už jsem jedla celkem normálně. Oteklý to bylo cca 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.11.22 11:24
@lleennttiillkkaa píše:
@natalla Jazyk mi zmáčkli kleštičkama, píchli a byl to fofr. Pak už si jenom pamatuju naprosto skvělý příval adrenalinu. Víkend na jogurtech, pak už jsem jedla celkem normálně. Oteklý to bylo cca 14 dní.

Taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
9.11.22 11:26

@natalla jestli tě to uklidní, měla jsem naprosto nekomplikovaný hojení, pár dnů trošku otok, první den citlivý jazyk a dobrý.
Aplikace byla bez umrtvení, ale jak Tater použil ty kleště, tak to nebolelo vůbec. Mám piercingu dost a rozhodně horší byly chrupavky, au :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.11.22 15:04

Tak už to mám za sebou, přišla jsem do ordinace a jazyk mi bez zeptání umrtvili, asi po minutě čekání mi to propíchl. Cítila jsem pouze tlak :lol:. Teď mám jazyk jen napuchlý a bolí při jídle a trochu šišlám, jinak žádná hrůza😌.
Chtěla bych všem poděkovat za jejich rady a zkušenosti ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.7.25 00:38

Dobrý den mám čtvrtý den píchnutý jazyk a vím že by jsem neměla ale včera jsem si dala 2 panáky a teď mám strach že mi to hnisá pán ze studia mi napsal že to může být lymfa jenomže ja nevím jak to poznám a mám strach kvůli infekci tak mě zajímá jestli se někomu nestalo něco podobného :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová