Káva na zdi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
682
12.9.11 22:01

Káva na zdi

Zdravíčko. Potřebuju poradit. Povedlo se mi, ani nevím jak, vylít kafe tak, že sem postříkala i zeď. Máte někdo nějaký tip, jak ty skvrny odstranit, aniž bychom museli malovat celou kuchyň znova? Máme ani rok starý nátěr a k tomu Kávově béžový…takže namíchat barvu tak, abych se trefili do zbytku bude hodně obtížné.Předem děkuju za všechny vaše rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7661
12.9.11 23:45

Mě se povedlo dostat bez následků kafe z bílý zdi obyč vlhčenýma ubrouskama. Ale chce to teda lehkou ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
13.9.11 00:03

taky bych zkusila opatrně ten vlhčený ubrousek. Mě se tak povedly odstranit fleky od dětské konzervičky, která měla červenou barvu… ale asi i záleží, jakou barvou máte vymalováno, my máme Dulux a ta se zdá být „omyvatelnější“ než třeba primalex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
13.9.11 00:30

Tak mně se povedlo to samé, ale spadl mi celý hrníček a cákance kafe byly hóóódně vysoko :roll: Než jsem uklidila tu spoušť na zemi, kafe na stěně krásně uschlo a nešlo ani vlhčenýma ubrouskama. Nechala jsem to tak, manžel byl fakt nadšený a že to „někdy“ přetře… Už je to rok a skvrny postupně vybledly, dnes už to nejde vůbec poznat :palec: Jen dodám, že máme vymalováno na bílo primalexem, tenkrát taky půl roku starý nátěr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
13.9.11 06:29

Kup si samolepky na zed a nalep to tam:-) a nikdo nic nepozná:-D

• Citovat
  • Upravit
682
13.9.11 08:41

No na bílou zeď fuguje dost dobře Savo… ale na tu bežovou už ne… Právě že taky než sem uklidila spodek tak zeď hezky zaschla. Manžel říkal že to vyřešíme tak že tou kávou postříkáme celou kuchyň a bude :lol: Prý Design :potlesk: Jinak děkuju… Zkusím aspon ty vlhčené ubrousky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný