Zabudovaná baterie v pracovní desce

174
12.9.11 07:46

Zabudovaná baterie v pracovní desce

Zdravím.
Vybrala jsem si tento dřez do kuchyně http://www.styldodomu.cz/…ibacterial-/ ale nemá otvor pro stojánkovou baterii. Máte někdo zabudovanou baterii přímo v pracovní desce? Mám z toho trochu obavy, že stékající voda tu desku „nabobtná“ když tam bude otvor. Máte s tím, prosím, někdo zkušenost?
Díky Reed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69040
12.9.11 07:52

Pokud budeš mít pracovní desku obyč jen potaženou dřevotřísku, bála bych se taky. Pracovala jsem v kuchyňském studiu a přesně z těchto důvodů jsme baterii přímo do desky zákazníkům hodně rozmlouvali. Musí to být provedeno naprosto precizně, dokonale utěsněno a nesmí se to uvolnit, takže je to dost risk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
12.9.11 07:53

Myslíš jako takhle? Pokud máš kvalitní desku s dobré utěsnění, tak není problém. máme to po rekontrukci takhle už dva roky a deska rozhodně nebobtná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.9.11 08:42

Máme 4 roky a bez potíží… A to máme tu nejlevnější baterii Ikea a levnou desku z Hornbachu. Myslím, že chlap to tam nějak zamatlával silikonovým tmelem…
Ten dřez je přece taky zabudovaný v otvoru v desce a je kolem voda a v pohodě, tak proč se bát baterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
12.9.11 09:20

ahoj,
v předchozí kuchyni jsme měli též baterii přímo v dřev.desce - nebyl s tím žádný problém. Bylo to ale kvalitně provedené. Utěsněte to silikonem, jak říká Pipet.
Teď máme též baterii mimo desku, ale ta už je kamenná, takže tam problém nehrozí. Vypadá to moc hezky, taková samostatně stojící baterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný