Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, nevite prosim o nejake baby friedly kavarne/restauraci v Pardubicich, kde by se dalo prebalit a nakojit, aniz by na me nekdo koukal jako na zjeveni? Malemu jsou tri mesice a pokud nejede kocarek, potrebuje zabavu - prebalit, nakrmit co dve hodiny:)
Pripadne pokud o nejake vite a sly byste pokecat (o plinkach pokud mozno co nejmene
), byla bych rada ![]()
Na 17. listopadu je Kavárna Dětský klubík. Udělají ti tam kafe, scházejí se tam snad jenom maminky s capartama, takže kojit můžeš a pro větší děti je tam herna, velká, oddělená. I pro malý mimina jsou tam tuším nějaké lehátka, hrací deky apod., ale to by chtělo zjistit nebo zkusit tam zajít. Já už mám dítě velké, tak mě zajímá spíš trampolína a motorky ![]()
Kdyz jsem bydlela v Pardubicich tak jsme tam meli s pritelem oblibenou tuto http://www.chillis.cz/. To jsme ale jeste nemeli prcka. Jinak je to tam docela komorni, tak myslim ze by se nakojit bez problemu dalo, s tim prebalenim by to byl asi vetsi problem.
Neni to teda nejaka kavarna vylozene pro maminky, ale sedi se tam opravdu prijemne. Je hlavne nekuracka, coz je take docela velke plus. Obsluha je tam take vyborna. Kdyzbys tam sla pres den tak tam neni ani moc lidi, ale odpoledne a vecer je to spis na rezervaci.
Diky moc, o 17.listopadu vim, nasla jsem na netu, ale pripada mi to spis pro vetsi deti (prave ty motorky a trampoliny, ktere nas prozatim nezajimaji
)
Pripada mi, ze s mimcem jsem najednou uplne ztracrna
V lete by to bylo bez problemu, ale pres zimu hruza, asi se ze me brzy stane pekny asocial ![]()
Velvet, krytá zahrádka.
AFI palác nahoře kavárna Panorama, Dětský koutek Myšák.
No a ten Dětský klubík. Celkem fajn, ale na můj vkus je tam tma.
Kočár jsem kdysi viděla i u Bajera.
@Flyingfrog no ja to pochopila tak, ze zakladatelka chce proste mezi lidi a nema treba hlidani tak musi s ditetem… Sama mam 3mesicni dite a nevim co bych ji tak mohla v jakekoli kavarne nabidnout co by si tam uzila. Lezela by proste v kocarku a koukala na lidi kolem, pripadne na hracky na kocarku. ![]()
Ani v Praze neznam kavarnu, kterou by si uzily 3mesicni mimina ![]()
Cozpak mrnous, toho chvili zabavim v kocarku hrackou, spis mam problem s pripadnym prebalenim (i kdyz to se da na chvili vynechat) a hlavne kojenim - v tom se mrnous oblafnout neda ![]()
No zkus si tam treba zavolat, co ti reknou. Majitel a jeho sestra tam i obsluhuji tak se zkus poptat jake jsou moznosti. Jsou to docela v pohode lidi, urcite se budou snazzit vyjit vstric. ![]()
Na Dubině je teď nově otevřená kavárna Provence. ještě jsem tam nebyla, ale určitě se tam chystám. Podle fotek je tam malý dětský koutek, ale primárně je to milá „ženská“ kavárna, aspoň se mi tak jeví. Tam by na tebe nikdo nekoukal při kojení ![]()
V Pardubkach mate uzasnou kavarno-hernu, jezdime do ni az z Hradce: http://www.balooncafe.cz/
I kdyz asi hlavne vyuzijes, az bude prcek malinko vetsi ![]()