Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj nemate nekdo kavkazaka??? a nebo aspon krizence
Ja mam a doporucuji
ikdyz je to velky pes ,ale jeho laska je jeste vetsi
Ikdyz ja nemam cistokrevneho ,ale krizence se stafordem ale i tak mame 65cm v kohoutku a 45 kg takove mensi tele ![]()
Příspěvek upraven 06.01.12 v 10:49
Pipet píše:
Doporučuješ komu?To fakt není pes pro každého…
musi se to snim umet ja sem si to take myslela
ale od mala sem ji brala mezi lidi a psy a je jak beranek
deti miluje a to vsechny a chodila sem sni i k poztizenim detem ..Ano neni pro vsechny ale to same muzu rict i treba o civave zalezi na panickovy ![]()
Já znala jednoho kavkazana jako dítě- blbé dítě, ketré ho chodilo hladit za plot. Strkala jsem celou ruku za plot a chodila ho hladit. Divím se, že jsme vůbec ty svoje psí akce přežila. Ale jsou nádherní.
Křížence bych ovšem jako kavkazana nepočítala, pormin
Tak to mi přijde jako vtip doporučovat kavkazaka a ještě propagovat křížence tak nesourodych plemen kde nikdo nemůže vědět co z toho vyleze. Kavkazak opravdu není pro každého, potřebuje citlivý a důsledný přístup jinak to může skončit špatně. Třeba jsi měla štěstí na konkrétního jedince a rozhodně si myslím že to není plemeno které by bylo vhodné doporučovat široké veřejnosti
to ste nevideli nasi fenku ja to napsla blbe mela sem napsat jen pro dobre chovatele a je pravda ze sem mela stesti ,ale mame ji od 4 tydnu odkojenou od lahve a jeji matku sem znala a byla az moc hodna ![]()
kascza píše:
to ste nevideli nasi fenku ja to napsla blbe mela sem napsat jen pro dobre chovatele a je pravda ze sem mela stesti ,ale mame ji od 4 tydnu odkojenou od lahve a jeji matku sem znala a byla az moc hodna
poslala bys fotečku? zajímá mě jak vypadá ten křížený…my máme doma čau čau a taky naprostá spokojenost ![]()
Soisedka ma 4 stredoasiaty a 3 kavkazany:( jednou za mesic( v prumeru) utecou a vetsinou nejakeho psa pokousou, jednou pokousali i holku s yorkem:( ja radeji psa kterej neni chlupatej a nemusi byt furt venku!!! Preferuju sportovni plemena se kteryma se toho da vic podnikat. Mam tri ridgebacky a jsem spokojena, nemenila bych!!!!
Kavkazák rozhodně není pro každého a pokud se jedná o křížence, tak má i nejspíš dost nestandardní povahu - prostě se tam už promítá více plemen.
Janichka píše:
Soisedka ma 4 stredoasiaty a 3 kavkazany:( jednou za mesic( v prumeru) utecou a vetsinou nejakeho psa pokousou, jednou pokousali i holku s yorkem:( ja radeji psa kterej neni chlupatej a nemusi byt furt venku!!! Preferuju sportovni plemena se kteryma se toho da vic podnikat. Mam tri ridgebacky a jsem spokojena, nemenila bych!!!!
a ty je máš v bytě nebo venku? po rodině jsme měli dva a taky docela dobrý
akorát trošku ostřejší
lukresia píše:kascza píše:poslala bys fotečku? zajímá mě jak vypadá ten křížený…my máme doma čau čau a taky naprostá spokojenost
to ste nevideli nasi fenku ja to napsla blbe mela sem napsat jen pro dobre chovatele a je pravda ze sem mela stesti ,ale mame ji od 4 tydnu odkojenou od lahve a jeji matku sem znala a byla az moc hodna
mrkni do profilu mela by tam nejaka bejt
nerada se foti akorat
lukresia píše:Janichka píše:a ty je máš v bytě nebo venku? po rodině jsme měli dva a taky docela dobrý
Soisedka ma 4 stredoasiaty a 3 kavkazany:( jednou za mesic( v prumeru) utecou a vetsinou nejakeho psa pokousou, jednou pokousali i holku s yorkem:( ja radeji psa kterej neni chlupatej a nemusi byt furt venku!!! Preferuju sportovni plemena se kteryma se toho da vic podnikat. Mam tri ridgebacky a jsem spokojena, nemenila bych!!!!akorát trošku ostřejší
v byte mame velkej byt
ta nase je az moc hodna jen obcas steka kdyz nekdo projde okolo dveri oho nezna
lukresia píše:Janichka píše:a ty je máš v bytě nebo venku? po rodině jsme měli dva a taky docela dobrý
Soisedka ma 4 stredoasiaty a 3 kavkazany:( jednou za mesic( v prumeru) utecou a vetsinou nejakeho psa pokousou, jednou pokousali i holku s yorkem:( ja radeji psa kterej neni chlupatej a nemusi byt furt venku!!! Preferuju sportovni plemena se kteryma se toho da vic podnikat. Mam tri ridgebacky a jsem spokojena, nemenila bych!!!!akorát trošku ostřejší
Prave ze vubec nejsou ostri:) jen pokud je ma celej zivot nekdo jen na zahrade a k nikomu ani ke psum je nepusti!
Mame ted i stene! Jsou uplne super, tri kluci a maji se moc radi, bydlime ve velkem byte s obri 40m terasou, je to rezidencni bydleni a bydli tady 145
7 rodin a vsichni maji nase pejsky moc radi, hlavne decka! Navic mame kolem domu louku urcenou magistratem pro volny pohyb psu takze voditka ani neresim:)
už jsem se koukla, tak mě přijde spíš do staforda i tím hrudníkem, ale krásná a vypadá, že je mazel, my ji máme taky v bytě, bydlíme v domku s osmi rodinami a máme i zahradu…čau čau bývají lenoši, a tu naši procházkou někdy vyloženě obtěžujeme ![]()