Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli prášky na odčervení z lékárny fungují i na psa a jestli se to může. Jaká je jejich přibližná cena?
Potřebuji psa odčervit a náš vet. tu teď není.
Co jestli se může? V lékárně řekneš, že potřebuješ prášky pro psa na odčervení ( Cestal, Caniverm, Optivermin, Dolpac, Caniquantel … ), počet tablet závisí na tom, kolik pes váží a v průměru jedna tableta stojí 50 - 100 Kč.
v nekterych lekarnach maji i odcerveni pro psy. Jinak ti je da normalne vet a stoji kolem 20,– za jednu tabletu (na 10 kilo). Ale zalezi co je to za znacku. Doporuceje se to stridat, ty mrchy si na to zvykaj a neucinkuje to. A jestli psisko neco ma, tak odcervovat na 3-4 kola po dvou az trech tydnech, kor jestli je to samec
Baslerinda píše:
Co jestli se může? V lékárně řekneš, že potřebuješ prášky pro psa na odčervení ( Cestal, Caniverm, Optivermin, Dolpac, Caniquantel … ), počet tablet závisí na tom, kolik pes váží a v průměru jedna tableta stojí 50 - 100 Kč.
co blaznis? Stovka za jednu tabletu?
to kupujes ve zlatym obale? To bych nechtela odcervovat dogu, co ma 90 kilo ![]()
careynka píše:Baslerinda píše:co blaznis? Stovka za jednu tabletu?
Co jestli se může? V lékárně řekneš, že potřebuješ prášky pro psa na odčervení ( Cestal, Caniverm, Optivermin, Dolpac, Caniquantel … ), počet tablet závisí na tom, kolik pes váží a v průměru jedna tableta stojí 50 - 100 Kč.to kupujes ve zlatym obale? To bych nechtela odcervovat dogu, co ma 90 kilo
Nebláznim, řikám, že záleží na druhu tablety a na tom, kolik pes váží. A na lokalitě ve které bydlíš a kde a u koho kupuješ.
Baslerinda píše:careynka píše:Nebláznim, řikám, že záleží na druhu tablety a na tom, kolik pes váží. A na lokalitě ve které bydlíš a kde a u koho kupuješ.Baslerinda píše:co blaznis? Stovka za jednu tabletu?
Co jestli se může? V lékárně řekneš, že potřebuješ prášky pro psa na odčervení ( Cestal, Caniverm, Optivermin, Dolpac, Caniquantel … ), počet tablet závisí na tom, kolik pes váží a v průměru jedna tableta stojí 50 - 100 Kč.to kupujes ve zlatym obale? To bych nechtela odcervovat dogu, co ma 90 kilo
no dobre, ale v prumeru 100 za jednu tabletu?? To jsem v zivote nevidela a to mam psy co jsem na svete
to nebyl utok, ale to snad ani neexistuje ![]()
Tak když např. tableta na 10kg váhy stojí dejme tomu 35 Kč ( ať nežeru ) a ty máš psa, který váží 50 kg, tak kolik zaplatíš ? No ?
Takhle to bylo myšleno.
careynka píše:Baslerinda píše:co blaznis? Stovka za jednu tabletu?
Já právě dogu mám
nepozoruju na něm že by měl měl červy ale je hrozně hubenej a vůbec se mi ho nedaří vykrmit tak sem přemýšlela jestli náhodou nemá tasemnici…
Baslerinda píše:
Tak když např. tableta na 10kg váhy stojí dejme tomu 35 Kč ( ať nežeru ) a ty máš psa, který váží 50 kg, tak kolik zaplatíš ? No ?Takhle to bylo myšleno.
no ale to by pak musela byt tableta na komplet vahu. Ja to pochopila ze tu stovku stoji tableta na 10 kilo, jak se bezne prodava ![]()
PaPT píše:careynka píše:Já právě dogu mámBaslerinda píše:co blaznis? Stovka za jednu tabletu?
nepozoruju na něm že by měl měl červy ale je hrozně hubenej a vůbec se mi ho nedaří vykrmit tak sem přemýšlela jestli náhodou nemá tasemnici…
tak se domluv s vet, at udela rozbor a podle toho bych jednala. Treba mu nesedi krmivo. Ja nedam dopustil na superpremium happy dog, ale mymu psovi proste nesedi a tak, ac nerada, jsem prestoupila u nej na Royal a pribral
careynka píše:PaPT píše:tak se domluv s vet, at udela rozbor a podle toho bych jednala. Treba mu nesedi krmivo. Ja nedam dopustil na superpremium happy dog, ale mymu psovi proste nesedi a tak, ac nerada, jsem prestoupila u nej na Royal a pribralcareynka píše:Já právě dogu mámBaslerinda píše:co blaznis? Stovka za jednu tabletu?
Jsem zkoušela už všechny možný granule i na doporučený známího kterej dogy choval sem mu dávala namočenej chleba, že jeho dogyna po tom přibrala a ten náš furt nic
PaPT píše:careynka píše:Jsem zkoušela už všechny možný granule i na doporučený známího kterej dogy choval sem mu dávala namočenej chleba, že jeho dogyna po tom přibrala a ten náš furt nicPaPT píše:tak se domluv s vet, at udela rozbor a podle toho bych jednala. Treba mu nesedi krmivo. Ja nedam dopustil na superpremium happy dog, ale mymu psovi proste nesedi a tak, ac nerada, jsem prestoupila u nej na Royal a pribralcareynka píše:Já právě dogu mámBaslerinda píše:co blaznis? Stovka za jednu tabletu?
chleba ho tak akorat nadme. A zkousela jsi maso? Holt jsou psi, co jim granule nesvedci. Mrkni na maso pro psy, ted me napada treba Vetamix, ale je jich jeste nekolik, a k tomu var testoviny nebo ryzi a zeleninu a uvidis, ze nabere. Jo a co rodice? JSou mohutny?
Zeleninu a těstoviny nebo ryži mu dávám, přidávám mu do toho občas maso a někdy i ovesný vločky. Občas dostane u kus syrovýho masa. Chleba mu dávám starej takže mu po něm nic není…jen prostě ne a ne přibrat. Zkoušela sem ho i krmit 2-3× deně ale to už pak vůbec nežral ![]()
Jeho otec je dost mohutnej a máma je v normálu.
Jsem z toho celkem neštastná nejlepší pes z vrhu a já nemůžu ani na výstavu ![]()
Náš vet. nám nic dřív neporadil jen že ho máme častěji krmit.
kdyz tam jde vetsinou o to maso, ne ze ho das obcas
ja si ted vykrmuju rotvika, takze k snidani ma davku granuli a vecer kilovku masa s prilohou