Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak naše čubina, venkovní zvíře, doma nebývá nikdy, je už chvíli navezená v kuchyni. Nikdy se nebála, ale letos si sama řekla, že chce za námi. Co vaši pejsci?
Petardy? se jí nedivím…měla jsem psa, služební plemeno, dělal zkoušky, a nebál se dělobuchu..Po pár letech po revoluci, kdy začali prodávat petardy, se bohužel až do konce svého života bál..Třepal se, dýchal, prostě na prášky…Možná že fena něco zaslechla, jakkoli se lekla, a proto hledá úkryt.
No ona zvládla každý rok, nebála se, ale letos je nervózní a viditelně je ráda, že je s náma. Holt stárne.
to je ono…tak se jí věnujte…Naši když psa pak měli doma na Silvestra, otec se s ním o půlnoci zavřel na záchod a splachoval dokola, aby neslyšel randál ![]()
Eliška píše:Jedna je na mně nalepená, chodí se mnou i na záchod, aby se jí náhodou něco nestalo a druhá stojí u balkonových dveří, občas štěkne a chce jít " bojovat ". Dnes jsme je měli na dopolední prochajdě v lesoparku raději na stopce, jelikož by se při blízké petardě každá zachovala jinak. Jedna by v panice mohla utéct a druhá by zdrhla za zvukem to jít řešit. ( tu jednu jako malé štěnátko přivázali vesnický hajzlíci ke stromu a házeli po ní petardy ) takže má z nich fobii a je to v ní. Je spokojená a klidná, když je namáčklá na mně
Tak naše čubina, venkovní zvíře, doma nebývá nikdy, je už chvíli navezená v kuchyni. Nikdy se nebála, ale letos si sama řekla, že chce za námi. Co vaši pejsci?
Naši psi? Tak pracantka NO s berňačkou jsou venku a chrní, malej číňan s námi žije doma a také chrápe - ale na rozdíl od velkých holek je milostpán v posteli. Všichni naši psi jsou naprosto v klidu a pohodě …
Berem přes to bouchání v noci dovnitř. Ráno nějací pitomci už bouchali, jakmile to slyšela, zalezla do garáže a odmítala vylézt. Už věděla co ji čeká ![]()
Dřív byl v pohodě, o půlnoci chodil dobrovolně s náma ven.Dneska? Peklo!
lucineeccka píše:
Můj pes je ve skříni:(![]()
Chudák se celej klepe
Jezííís ..
tak posíláme pohlazení a pusinu na čumáček ![]()
lucineeccka píše:
Chudák se celej klepe
Chudák
Tak to ta naše je v kuchyni v pohodě. Myslela chvilku, že i něco dostane (na stole hromada dobrot), ale to teda nepochodila. Je to už stará dáma, tak odpočívá.
Já svojí psí holčičku už ráno předala synovi a odvezl jí mimo Prahu, už 4 dny dostávala prášky na zklidnění, ale nebylo to k ničemu
tady se střilí od 23. ale dneska už od rána ![]()
Náš letos čtyřletý LR zatím bez známek strachu chrní v boudě, i když už střílí. Uvidíme, až to o půlnoci naplno rozbalí. Jako štěně zmatkoval, bývali jsme u něj venku nebo v otevřené garáži, vloni jsme k němu už ani nešli. Po půlnoci jsme ho vzali akorát na obhlídku okolo pozemku a posbírali vybouchlý rachejtle. Všechno očuchala, zkontrolovat okolní terén
Vypadal spokojeně. Je ale pravda, že začal poslední rok být o dost klidnější a máločeho se lekne.
Baslerinda píše:lucineeccka píše:Jezííís ..
Chudák se celej klepe
tak posíláme pohlazení a pusinu na čumáček
Díky Bas…Už se i strachy počůral…je to malinkej uzlíček nervů ![]()
OT.Hezká profilovka ![]()
lucineeccka píše:Baslerinda píše:lucineeccka píše:Jezííís ..
Chudák se celej klepe
tak posíláme pohlazení a pusinu na čumáček
Díky Bas…Už se i strachy počůral…je to malinkej uzlíček nervů
OT.Hezká profilovka
Chudák …
![]()
OT : Díky ![]()