Kávovar - jaký z těchto vybrat?

120
1.9.25 22:59

Kávovar- jaký z těchto?

Ahoj, chtěla bych poradit, jaký kávovar by jste si z těchto vybraly? A proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
1.9.25 23:13

Porovnej si parametry, ktere te zajímají pro tvůj účel- značka, reklamovanost, cena, režimy, tlak, mlýnek a jeho kvalita, hodnocení zákazníků.

• Citovat
  • Upravit
63
1.9.25 23:57

Ještě bych upozornila na hluk, některé kávovary fakt nechcete pouštět v 5 ráno než jdete do práce. 😏 😁
Jinak my máme doma od Philips. Sérii EP2331/10. Vyhovuje mi nádobka na mléko, šlehá to super pěnu. Ale přijde mi hlučný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
2.9.25 06:06

Ani jeden z nich. Nedam dopustit na Jura. Nadcasovy design, svycarska kvalita, 100% spolehlivost a krasne tichoucky. Nedavno jsem po 22 letech vymenila jeden za novou verzi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
2.9.25 06:13
@Fee-bee píše: Více

Máme doma i ve firmě už několikátou juru. Zrovna teď jsem si dělala kafe v naší S8 a teda ten mlýnek je slyšet dost, ale je fakt, že nemám srovnání s jinýma značkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
2.9.25 06:23
@ivašot. píše: Více

Mam ted taky S8 a ver mi, ze to je ve srovnani s jinymi masinami velmi tichy mlynek. :mrgreen: Ale, ze je to krasna masina… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
2.9.25 06:31

Mám od Philips. Kávu dělá skvělou, pěnu dobře našlehá, ale je při mletí dost hlučný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21601
2.9.25 06:44

Ten DeLonghi se kupoval u nás v práci do sekretariátů a je dost poruchový. Zbytek neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
2.9.25 06:45

My máme jiný DeLonghi. Chtěla jsem, ať má obrázky a hezký displej. Sama sice kávu nepiju, ale ráda ji chystám jiným. Děcka zbožňují šlehané mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.9.25 07:02

@Kelsey1 A jaký prosím máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
2.9.25 07:10

@Hildegarda98 DeLonghi Eletta Cappuccino Evo máme
 https://www.ab-com.cz/…cam-46-860b/?…

Trošku nás zpětně mrzí, že jsme nevzali ten druhý. On umí dělat ledovou kávu. Ale co už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
2.9.25 07:47

Měli jsme delonghi magnifica asi 11 let bez jediné poruchy. Pak začala prontikat voda do kovové sedliny. Nechtěli jsme ho už opravovat. Rodiče ho maji tak, tuším 8rokem bez jediného problemu. Tchanovci mají Philips (nevím jaky) a ten měnili po 3letech.

Teď máme DeLonghi Eletta Explore a jsme maximálně spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.9.25 07:59

@aknah31 A měli jste přímo tenhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
2.9.25 08:17

@Fee-bee jj, Jura je asi top mezi kavovary. Je to teda drahy na koupi, ale jak pises, vydrzi fakt roky.

Zakladatelko. Ja mam teda De Longhi doma, koupeny pred 5 rokama, a i kdyz mam extra tvrdou vodu, ma to filtr, a porad slouzi dobre. Jenom mam zvlast slehac na mleko.
Ja bych si poridila asi nejnovejsi typ a jak tu nekdo psal, precetla bych recenze, vybrala ten, aby mel funkce, ktery chci. Ja osobne bych se rozhodovala mezi Krups a De longhi.
Az se mi rozbije ten muj, jestli nebudu mit finance na Jura tak pujdu zase do De longhi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.9.25 08:43

A co od něj čekáš? Jen kávu nebo i jednoduše udělané latte? Máme nějaký základní DeLonghi a jsme spokojeni. Máme ho asi 3 roky a bez problémů.
Nechtěla jsem s dávkovačem mléka kvůli čištění. Latte jednou za čas udělám s pomocí páry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí