Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky mám takový problém.
Asi půl roku beru novou antikoncepci která mi nedělala problémy. Před 3-ma měsíci sem přešla na veganskou stravu a tím sem samozřejmě dost zhubla ale zbláznila se mi menstruace! Mám jí každé dva týdny! Jednou bylo že přišla hned o týden později. Mám i tvrdší bříško. Já něčím co mám dělat. Na termín u lékařky se většinou čeká přes 2 měsíce tak možná bude aspoň jedna z vás vědět co se semnou děje ![]()
Mimčo nemám ale před půl rokem sem měla fázi kdy sem ho strašně chtěla (je mi 19 let) ale pak sem si to ještě jednou rozmyslela
když sem se dozvěděla že můj přítel dítko nechce ![]()
Tak asi začít jíst normálně? Pokud ti to takhle nedělá dobře… I když je u lékaře dlouhá cekacka tak se objednat.. Mě se taky stalo že jsem krvácela dost často a bylo to právě kvuly antikoncepci. Důvodu může být x.
@zuzka131313
Tak já se objednala akorát že to fakt dlouho trvá -.-..Už předtím to začalo. Já totiž v zimě vysadila prášky úplně (poprvé za 4 roky) a do té doby než sem to udělala sem si mohla rozhodovat o menstruaci sama (kdy ji dostanu) ale po té pauze která 2 měsíce trvala, si to dělá co chce..Předtím se mi nikdy nestalo že by přes antikoncepci přišla menses ale teď si přichází každý 2 týdny a já už prostě nevím…Většinou ta druhá menstruace bývá taková nechutná,,hnědá"…
A neni to spis spineni, ze ti nesedi HAK? Mela jsem to s jednou, ze jsem v podstate krvacela furt. Jestli nemusis, tak to neber vubec…
Nejsem si jistá z tvého příspěvku, jestli teď sntikoncepci bereš, mebo ne? Pokud NE, tak by to mohla být MS a po 14 dnech ovu! ační krvácení, pak zas MS… to ovulační by mělo být „menší“. Je to určitě opruz, ale děje se to celkem běžně. Každopádně doktora doporučuju určitě.