Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zánět dutin? Na ten nepomáhá nic, jen tu rýmu dostat ven. Nahrivani, pára, slany sprej do nosu a podobné babske rady.
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Posledních asi 14 dní mě bolí každý den hlava, paralen bolest jen zmírní, ale nevymizí… hlava bolí vepředu nad očima a nad čelem. Mám to nějak řešit? Nebo to je tím tlakem co je venku či od páteře která mě občas pozlobí
Mám to teď taky, každý den mě bolí hlava, občas i třeští, až se musím zastavit, ale většinou je to sice mírná, ale nepříjemná bolest, takže teď bohužel beru každý den prášek. Jinak mi nic není.
Já to měla u zánětu dutin, bylo to strašný, přidalo se i ucho. Doporučuju vyšetření na Orl, určitě tam bude nález.
@Betty MacDonald píše:
Já to měla u zánětu dutin, bylo to strašný, přidalo se i ucho. Doporučuju vyšetření na Orl, určitě tam bude nález.
Souhlasím.
I když to tak nevypadalo, tak jsem tohle prožila u dětí. Jen jen bolela hlava - bolest odpovidající této chorobě (ne migréna - ta bolí jinak).
Ja to takhle mela od patere. Doporucuju resit s fyzio a pravidelne cvicit.
@Ernais píše:
Ja to takhle mela od patere. Doporucuju resit s fyzio a pravidelne cvicit.
Jeste pred cvicenim by ji meli videt na ORL.
Syn mel kdysi presne takhle zanet dutin.
A nemůžete to mít i ze stresu? Zajít si k Fyzio určitě doporučuji, příčina může být úplně někde jinde.
Já to tak měla cca dva týdny, pak jsem chytla od dcery streptokoka, dostala antibiotika a bolest je pryč.
Dobrý večer. Posledních asi 14 dní mě bolí každý den hlava, paralen bolest jen zmírní, ale nevymizí… hlava bolí vepředu nad očima a nad čelem. Mám to nějak řešit? Nebo to je tím tlakem co je venku či od páteře která mě občas pozlobí