Každodenní bolesti hlavy

Anonymní
16.11.23 23:02

Každodenní bolesti hlavy

Dobrý večer. Posledních asi 14 dní mě bolí každý den hlava, paralen bolest jen zmírní, ale nevymizí… hlava bolí vepředu nad očima a nad čelem. Mám to nějak řešit? Nebo to je tím tlakem co je venku či od páteře která mě občas pozlobí

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27698
16.11.23 23:37

Nemáš zatuhlou rýmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
16.11.23 23:51

Zánět dutin? Na ten nepomáhá nic, jen tu rýmu dostat ven. Nahrivani, pára, slany sprej do nosu a podobné babske rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
17.11.23 06:43
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Posledních asi 14 dní mě bolí každý den hlava, paralen bolest jen zmírní, ale nevymizí… hlava bolí vepředu nad očima a nad čelem. Mám to nějak řešit? Nebo to je tím tlakem co je venku či od páteře která mě občas pozlobí

Mám to teď taky, každý den mě bolí hlava, občas i třeští, až se musím zastavit, ale většinou je to sice mírná, ale nepříjemná bolest, takže teď bohužel beru každý den prášek. Jinak mi nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42526
17.11.23 06:47

Já to měla u zánětu dutin, bylo to strašný, přidalo se i ucho. Doporučuju vyšetření na Orl, určitě tam bude nález.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11791
17.11.23 07:37
@Betty MacDonald píše:
Já to měla u zánětu dutin, bylo to strašný, přidalo se i ucho. Doporučuju vyšetření na Orl, určitě tam bude nález.

Souhlasím.
I když to tak nevypadalo, tak jsem tohle prožila u dětí. Jen jen bolela hlava - bolest odpovidající této chorobě (ne migréna - ta bolí jinak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
17.11.23 09:27

Ja to takhle mela od patere. Doporucuju resit s fyzio a pravidelne cvicit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
17.11.23 09:37
@Ernais píše:
Ja to takhle mela od patere. Doporucuju resit s fyzio a pravidelne cvicit.

Jeste pred cvicenim by ji meli videt na ORL.
Syn mel kdysi presne takhle zanet dutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
17.11.23 13:26

A nemůžete to mít i ze stresu? Zajít si k Fyzio určitě doporučuji, příčina může být úplně někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3422
17.11.23 13:34

Já to tak měla cca dva týdny, pak jsem chytla od dcery streptokoka, dostala antibiotika a bolest je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí