Každodenní ranní bolest
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@JancaS84 píše:
Nervy, stres.
To jsem si taky myslela, ale nemám duvod byt ve stresu. Ve skole jsem spokojena a kolektiv máme skvělý🤷🏽♀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jo no, taky si myslím, že to budou nervy ze školy . Není něco, čeho se bojíš, co tě stresuje,
z čeho máš strach? Testy, nějaký učitel…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@HrozTaj píše:
Jo no, taky si myslím, že to budou nervy ze školy. Není něco, čeho se bojíš, co tě stresuje, z čeho máš strach? Testy, nějaký učitel…?
právě že vůbec ne, docela si myslim že se do skoly obcas i těšim. Kazdopadne je mi spatne i kdyz je víkend, a opakuje se to kazdy den uz pres 2 týdny
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@bblro píše:
@JancaS84To jsem si taky myslela, ale nemám duvod byt ve stresu. Ve skole jsem spokojena a kolektiv máme skvělý🤷🏽♀️
Jo to jsem si taky říkala, ale stejně to tak bylo nechapu to dodnes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@JancaS84 píše:
Jo to jsem si taky říkala, ale stejně to tak bylonechapu to dodnes
A co ti nakonec pomohlo?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
A co ti nakonec pomohlo?
Byla jsem na všech možných testech aby se vyloucili nemoci, včetně hadice do žaludku, to byla fakt lahůdka no a když bylo všechno vylouceno, tak me poslali k psycholozce. Měla jsem nějakou dobu antidepresiva a terapii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Bolest hlavy a píchání v hlavě
- Bolest i přes lubrikaci
- Bolest levého prsa už dva měsíce - UTZ v pořádku
- Přetrvávající bolest hlavy po covidu
- Bolest zubů nebo co to je?
- Krece v podbrisku a bolest panve 3 trimestr
- Bolest kostrče po pádu na náledí
- Co vám pomáhá na menstruační bolesti?
Ahoj, už po 2týdny mě každé ráno boli břicho, pocit na zvracení. Je to k nevydrzeni, ale kdyz se přemůžu a jdu do školy tak to během par hodin prejde, pak je mi malinko blbe pred spaním a pak hned jak se ráno vzbudim tak je to cele znovu. Potrebovala bych poradit, mate nekdo podobnou zkušenost?
PS: tehotna nejsem