Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V pubertě jsem měla neustále světle hnědý výtok, styděla jsem se sundat si vůbec kalhotky když jsem byla v intimní chvilce se svýma tehdejšíma přítelama. Navíc to z kalhotek nešlo ani vyprat. Jak jsem ale dovršila cca 25 let, přestalo to, teď je mi už přes 30 a výtok nemám skoro žádný ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat je normální že špiním celý měsíc nehledě na to zda mám ovulaci nebo menstruaci prostě celý měsíc v kuse nedávno jsem byla u gynekologa a našel mi nějaký zánět na to jsem brala antibiotika a kapsle na noc plus mast vše se dalo do normálního stavu ale pořád mě štve to každodenní špinění má to některá z vás taky nebo bych to měla řešit ????
Já jsem měla zánět děložního čípku a pak dlouho řešila špinění - většinou po styku, ale někdy i bez styku během celého cyklu. Měla jsem nějak špatnou (asi slabou) sliznici děložního čípku, která byla moc prokrvená a občas trochu krvácela
Zkus se na to zeptat.
Měla jsem to 2 týdny před menstruaci několik x let, obešla x doktorů a než jsem otěhotněla, tak mi jedna doktorka rekla, ze je to hormonama a dá se to spravit antikoncepci. Zkus poprosit doktora, at ti vezmou krev a zkontroluji hormony.
Hormony. Taky jsem neustale spinila. Dr.ti kdyztak napise ha… ale po vysazeni se mi to zas rozjelo.. pomohly mi bylinky.
Od doktorky jsem brala Organometril - po dobu užívání OK, po vysazení totéž v bleděmodrým…
Pomohly mi až kapičky GYNEX.
Beru 5kapek - 0-5kapek. Bere se 3 tydny, pak 1 tyden pauza. Vse je v pribalovem letaku. Efekt jsem videla uz pri 2.cyklu.
Dobrý den chtěla bych se zeptat je normální že špiním celý měsíc nehledě na to zda mám ovulaci nebo menstruaci prostě celý měsíc v kuse nedávno jsem byla u gynekologa a našel mi nějaký zánět na to jsem brala antibiotika a kapsle na noc plus mast vše se dalo do normálního stavu ale pořád mě štve to každodenní špinění má to některá z vás taky nebo bych to měla řešit ????