Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny maminky,
nově jsem se přistěhovala do Kbel a nikoho tu neznám, nemám s kým jezdit s kočárkem, pokecat u kávy, sportovat, nakupovat. Ráda bych touto cestou našla nějakou maminku např. s podobně starým dítkem (my máme holčičku, skoro 3měsíce), nebo v podobné věkové skupině (bude mi 25let), ale je mi to jedno, budu ráda, když se někdo ozve:-)
![]()
Příspěvek upraven 20.10.12 v 16:22
No, neodpovídám ani věkovou skupinou, ani věkem dítka… jedno je 2 leté a druhé se vyklube za cca měsíc… a nejsem z Kbel, ale kousek od nich jo ![]()
@j.a.n.i1
Však to nevadí, jsem ráda, že se ozve aspoň někdo. Kde bydlíš?
Ja taky neodpovidam a nejsem z kbel ![]()
jsem z druhe strany letiste ![]()
@klarka87 Já jsem taky z druhé strany letiště, což znamená z Kyjí ![]()
@j.a.n.i1
Aha..tady je ještě Letiště Letňany, tak jsem nevěděla…A já bydlím právě mezi dvěma letištěma:-) Takže ne ve městě Kbely, tam chodíme na procházky. A jak máš staré dítě/děti?
@j.a.n.i1
jj, to jsi psala…přehlédla jsem:-) Kam chodíš na procházky? A jak se jmenuje tvoje dítko? Já mám holčičku Stellinku.
@j.a.n.i1 píše:
@klarka87 Já jsem taky z druhé strany letiště, což znamená z Kyjí
my jsme sousedky?? pochlub se, kde přebýváš?? pošli SZ jsem zvědavá, jak opice
Ahoj, tak já mám tříměsíčního kloučka Adámka a jsem z Horních Počernic, což je také kousek do Kbel…a bydlím tu tak dva roky, takže kamarádky maminky nemám žádné a ráda bych, i Áďa, nějaké poznala:-)…jo a je mi také 25..
@MarketSvo píše:
Ahoj, tak já mám tříměsíčního kloučka Adámka a jsem z Horních Počernic, což je také kousek do Kbel…a bydlím tu tak dva roky, takže kamarádky maminky nemám žádné a ráda bych, i Áďa, nějaké poznala:-)…jo a je mi také 25..
A nechceš se někdy sejít? Nějak se mi nedaří poslat soukromou zprávu:-)
Jasně, rádi vyrazíme za vámi:-)…a kdy se vám to hodí? my máme ve středu rizikovku v Čáslavi, takže to tu nebudeme celý den a ve čtvrtek jdeme do poradny, kde mrňous podstoupí první očkování, takže nejspíš pak bude zbytek dne mrzutej:-(
ale jinak se přizpůsobíme:-) ![]()
A co zítra? Ve středu jdeme na rehabilitaci a pak, asi do pátku, budeme u babičky. Zítra máme volno:-) ![]()
Tak jsem se zaregistrovala:-)…zítřek se hodí…dopoledne nebo odpo? jo a kam mám do Kbel dojet? já to tam moc neznám, tak mi musíš napsat nějaký záchytný bodík:-)