Kde bydlet? Šly byste do Mladé Boleslavi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
499
13.4.16 13:43

kde bydlet? šly byste do mladé boleslavi?

Chceme se stěhovat do mladé boleslavi… jste některá odsud? líbí se vám tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
13.4.16 13:59

Půl roku jsme s přítelem bydleli kousek od Mladé Boleslavi, takže jsme tam jezdili poměrně často a koukali i na bydlení tam. Za sebe můžu říct, že se mi to jako město nelíbí… navíc byty (pronájem) už se dají cenově srovnávat s Prahou… Takže jsme šli rovnou do Prahy :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.16 14:06

Žila jsem tam šest led v podnájmu. Ceny jak v Praze, teď už jsme v Praze ve svym. Chybí mi park Stepanka i ten nový kryty bazén. Je tam pěkně. Ale je to opravdu průmyslové město a žije to tam podle škodovky. Když někde bydlet, určitě ne u Kauflandu (tam je to samý cikán a bezdomovec), ale spíš směr Kosmonosy, teď tam staví nové domy
Anonym: nemusí nikdo vědět, kde jsem žila a ziju

• Citovat
  • Upravit
57
13.4.16 14:10

Žila jsem tam 20 let a kdybych měla na výběr nežila bych tam. Záleží také v jaké části jak už zde bylo napsáno určitě není dobré bydlet u kauflandu, ale ani v jiných částech to není žádná sláva. Na procházky je dobrá buď Štěpánka a nebo Radouč, ale tímto končí. že by to bylo nějak hodně ovlivněné škodovkou, mi ale zase tak nepřijde. Už jen kvůli té zvýšené kriminalitě poslední dobou bych být Vámi zvážila zda tam jít. Z Boleslavi jsem se přestěhovala do Benátek a je to tu o dost lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
13.4.16 14:21

Záleží na tom, zda chcete bydlet přímo ve městě, nebo jejím okolí. Je pravda, že život se tu točí kolem škodovky, ale je tu dost pracovních příležitostí, celkem slušné výdělky a nedaleko do Prahy, nedaleko do Českého ráje, k Máchovu jezeru a i k Liberci na hory je to celkem dostupné. Město jako takové je průmyslové, hlavně oblast sídliště, ale je tu spousta míst k bydlení i po okolí. Je to už větší město, takže dojít pěšky na okraj do lesa moc dobře nejde (kromě krásné štěpánky a případně radouče), ale třeba na kolo se tu dá hezky pojezdit. Každé město má svoje pro a proti, na druhou stranu to tu není tak hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová