Kde bydlet v Mostě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.10.24 20:27
@dickys píše: Více

Ale v Chomutove to neni tak tragicky jako v Moste.
Most je fakt hruza. A stenicemi je fakt prolezly. Neznam snad nikoho z Mostu, kdo minimalne dvakrat nemusel deratizovat byt.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.24 20:34
@Anonymní píše: Více

Bida, kriminalita, xenofobie, nesnasenlivost, nevzdelanost, socialni problemy.
Znat spoustu lidi, co se stehovali z Mostu, ale nikoho, kdo se stehoval do Mostu.

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
14.10.24 05:42

Ještě bych dodala, když v Olomouci je pro vás draho, proč nezkusit Prostějov. Je to hned vedle, dojezdová vzdálenost asi 15 min. A bydlení se tam dá pořídit za rozumné peníze. Navíc město je to příjemné.

• Citovat
  • Upravit
56505
14.10.24 07:16

Jen blázen by šel z Olomouce do Mostu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.10.24 09:00
@topazio píše: Více

Ty bydlíš v Mostě?

• Citovat
  • Upravit
56505
14.10.24 11:54
@Klopotkova píše: Více

Hádej?🙈 :lol:
Jen blázen by šel sem z Moravy.
Podívej jak mluví @Zumpa o lidech ze severu.
Ne všichni mají v hlavě vymeteno a jsou to socky. Já se pohybuji v komunitě normálních, slušných, vzdělaných a pracujících lidí. A to jsem i já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.10.24 12:01

Olomouc je jedno z nejkrásnějších měst v ČR a stěhování kamkoli do Mostecké pánve bude pro vás šok, ať budete mít zrovna kliku na sousedy nebo ne. Píšeš, že si na bydlení tam nevyděláte, ale kde bydlíte teď? :nevim: Já bych do tohoto nešla ani náhodou, pro mě byla jen projížďka Mostem celkem očistec a to jsem z Prahy zvyklá na ledacos - jezdím běžně přes Hlavák do a z práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21714
14.10.24 12:05

@CveČe když už nutné potřebujete žít mezi nepřizpusobivými, tak stačí přestěhovat se do Přerova a určitě se vám tam bude žít stokrát líp, než v Mostě a okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.10.24 12:07
@unuděná píše: Více

Krajina je moc pěkná ale bohužel města zde dostala na frak. Realitky v lukrativních městech vykoupily byty a nastěhovaly sem ten plevel.
Právě nepřizpůsobiví občané dělají jen ostudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.10.24 12:08

Mám štěstí, že u nás je klid od těchto lidí. V lokalitě, kde žiji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.10.24 12:09

Je to smutný, ale je to tak. Podobný zážitky má ale třeba kamarádka, co bydlí v Českém Krumlově. Řekl by sis, turistické město, krásné, historické, bohaté. A chuděra řeší dnes a denně problémy ve škole, kam chodí její syn, a kde je polovina nepřizpůsobivých dětí zralých na pasťák :roll: Smutné no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.10.24 12:13

@CveČe Chudáci tchanovci, že bydlí na Budovatelce. To je nejhorší místo v Mostě. Liščí vrch je ok jen na okraji. Dobnerovce se taky vyhněte. Děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15748
14.10.24 12:27

No, uznávám, že existují výjimky, ale bohužel Ústecký kraj je fakt tragédie. A ono nejde ani o to, kdo má kolik pigmentu, protože ono to tam platí tak nějak pro všechny. Stačí poznat místní politiky, to si pak udělá obrázek člověk sám. Stejně tak místní podnikatelé, to je návrat do devadesátek, slušného člověka, který platí včas své závazky, nejede v levotách atp. tam hledá fakt dlouho. Panelák, kde by nebyl alespoň jeden neplatič tam snad ani neexistuje. Místní policie je opravdu nepovedený vtip. Hledat tam lékařskou péči je nesmysl, třeba kvalitního zubaře v Ústeckém kraji najdeš až v Praze. Jakýkoli zdravotní problém je fakt lepší řešit kdekoli jinde. Školství je na tom podobně, ředitelé tam snad nemají ani VŠ, učitelé nad vzděláváním rezignují, protože je šikanují nejen rodiče malých zmetků, ale i děti samotné.
Nějaká kultura, zábava, volný čas je buď nula, nebo utrpení. Zkus libovolné koupaliště.
Jestli se někdo chce dobrovolně přestěhovat do Mostu a okolí, tak buď chce levné drogy, nebo zapadnout do místních mafiánských struktur, normální člověk by se tam dobrovolně nenastěhoval.
Jinak je také dost vypovídající, jakou reputaci mají řidiči s ústeckou registrační značkou, to snad už Poláci jsou na tom lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.10.24 12:37

@Zumpa Já mám syna na jedné z nejlepších středních škol v Ústeckém kraji. Je opravdu prestižní.

Zakladatel by měl ještě zvážit stěhování.

Politici to tu neřeší a když už, tak na ně skočí různé neziskovky a je z toho rasismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.24 12:39
@Zumpa píše: Více

Naprosto souhlasim s @Zumpa.
Berte to tak, ze temer kazdy, kdo ma moznosti, vzdelani a ambice, z Mostu prcha pryc. Zustanou tam lide, kteří nemaji jine moznosti nez zustat. A podle toho to tam taky vypada.
Samozrejme to neplati pro vsechny mostecaky, ale pro vetsinu ano.
Jestli planujete nebo mate rodinu, doprejte svym detem detstvi v lepsi oblasti, nez je Most.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max