Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
No jak - soudně. Civilní žalobou. Záleží na důkazní situaci. Musíš mít k tomu důkazy.
Navštiv advokáta.
Fakt každý smete pod stůl, že tě někdo dlouhodobě stokuje? Opravdu bych šla za právníkem. Sbírat důkazy. Podávat TO, co to půjde. Když chlapec neví, jak se má slušný člověk chovat. A najdi si normální okruh přátel. Nevím, co to přitahuješ k sobě do života za odpad a plevel.
Prosím tě, co je to za blázna? On s tebou chtěl něco mít, že se mstí nebo co? A ještě do toho zatahuje svoje přítelkyně? Co je to za lidi? Naštěstí jsem se s nikým takovým v životě nesetkala a doufám, že ani nesetkám. Psala bych si všechno, kdy, co, kde ti vyhrožoval, případně nahrávání na mobil. A jako bonus bych mu poslala výzvu, aby zanechal svého jednání, neboť naplňuje známky stalkingu a pokud s tím nepřestane, že se obrátíš na PČR. A hezky doporučeně a ještě do vlastních rukou. A najdi si bezplatnou právní poradnu nebo si zaplať právníka, ta právní porada by zase nemusela stát tolik.
@Kelsey1 píše: Více
Popravdě, já bych ho vůbec neřešila. Bylo mi to celkem jedno, že si někoho našel. Nic jsem mu neudělala. Nejhorší na tom všem je, že se člověk nemůže ani bránit. Vše otočí proti mě…
@Buba mara píše: Více
Jestli se mnou chtěl něco mít, tak to je otázka. Spíš bych řekla, že se mstí. Obtěžuje mě to jak v osobním životě, tak v práci. Nevím, co by s tím právník udělal. Určitě by to žádný velký postih nebyl, toho se bojím ![]()
@eumedon píše: Více
Asi by mi v něčem mohly pomoct kolegyně. Dost se to tam řešilo. Ale když vše otočí, tak je to na prd. Je to tvrzení proti tvrzení ![]()
Dost řešilo… S někým v tvém zaměstnání mluvil nebo někomu psal? Nestačí, že „se to řešilo“. Musí být svědectví o jeho konkrétní aktivitě. Ne drby z druhé ruky.
Píšeš dost neurčitě. Soudce bude zajímat, co konkrétně dělal on, až druhotně, co se na jeho základě dokázané aktivity řešilo.
Stejně tak šéfa v práci by neměly zajímat drby a kolegyně by neměly drby šířit. Pokud šíří, měl by je šéf utnout.
Příspěvek upraven 11.10.24 v 09:18
Moje kolegyně byly svědkem toho, že mě jeho teď už bývalá přítelkyně šikanovala kvůli němu. Tohle bych mohla použít. Je to těžké, nemám žádné zprávy od něj, prostě vůbec nic. Jen drby co kolovaly v práci ![]()
No, a na základě toho šikanování letěla?
Asi jsem to špatně napsala, měly informace od jeho přítelkyně, tedy mé tehdejší kolegyně.
Možná bude lépe působit to, že tě bude někdo zastupovat, působí to více vážněji a že o není nějaká kravina. Za návštěvu u právníka nic nepokazíš, on ti poradí a doporučí jak dál postupovat. Protože tohle je už teda moc a kleplo by mě z toho.
Ne, pracuje tam pořád
musela jsem změnit oddělení já, jinak bych přišla o místo. Vedoucí jí to žrala ![]()
@llena35 píše: Více
Popravdě, mám chuť se odstěhovat. Ale zas na druhou stranu nechci nikomu ustupovat. Pokud jsou konfliktní oni, tak ať jdou…
Návštěvu právníka už zvažuju dlouho, spíš mám strach, že by se tím nic nevyřešilo a on by byl dál vysmátý
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo podobnou zkušenost. Bohužel mám neustále problémy s jedním chlapem. Je to pán se kterým jsem nikdy nic neměla, ale pouze jsme si psali na seznamce. Ve své podstatě to byla normální konverzace a po 14cti dnech to skončilo. Vím, že si našel přítelkyni a tak jsem ho dal neřešila. Ona na to nejspíše přišla, že si se mnou psal. Asi jsem byla jediná na ráně, protože měl seznamku založenou asi ještě půl roku potom. Bohužel jsem mu řekla kde bydlím, on se přestěhoval kousek ode mě a začalo peklo. Poštval jí proti mě. Dělala mi ostudu kde se dalo. Dotklo se mě to i po pracovní stránce, protože jsem s ní pracovala ve společnosti. Nakonec jim vztah nevydržel a rozešli se. Tím to ale neskončilo. Začal chodit s mojí kolegyní a kvůli ní jsem málem přišla o místo. Musela jsem změnit pracoviště. Podala jsem na ní trestní oznámení, ale nic se nevyřešilo. Policie to smetla pod stůl. Uběhl asi rok a zjistila jsem, že se taky rozešli. Už jsem s ním dál nechtěla být v žádném kontaktu a tak jsem se odstěhovala do jiné části města.
Netrvalo dlouho a on si pronajal byt nade mnou. Málem jsem vyskočila z kůže, když jsem to zjistila. A aby to nebylo málo, tak jeho přítelkyně i on proti mě štvou sousedy a chtějí abych se odstěhovala. Neustále mi vyhrožují, že mě vyšťípou z bytu. Je nějaké řešení jak se tomuto chování bránit. Ještě bych ráda dodala, že jsme spolu od té doby nebyli v žádném kontaktu, jen jsme se občas potkali venku. Sousedi mi nevadí, nic proti nim nemám, ale bohužel vyhrožovat si nenechám. Lze takového člověka vystěhovat? Porušuje tímto chováním nějaký zákon?