Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@topazio v jiné části republiky by jsi měla na výběr z několika prestižních škol už od školky. Protože nikde jinde není tolik problémových lidí jako ve vašem kraji.
@mado píše: Více
Na jeho školu nechodí žádní nepřizpůsobiví.
Kdybych mohla, tak jdu žít jinam. Ale prodáš tu byt a za ty peníze si jiný jinde nekoupíš. Bohužel je to realita.
@Anonymní píše: Více
Syn sní o VŠ a taky mi říkal, že chce po škole odtud pryč. Já mu to přeji. Ať jde. ![]()
@Anonymní píše: Více
Jediné místo, kde tu člověk vidí kulturní lidi je divadlo. Hodně tam teď chodím. Ale venku střed města, tak to je katastrofa. Chodím tam co nejméně.
Lidi, ale zakladatel má v Mostě rodiče od manželky, takže podvědomí o tom městě prostě mají, psal, že tam má manželka kamarády, já ho i chápu, že tam chtějí kvůli tomu a ceně nemovitosti jít.
Tak samozřejmě že na severu bydlí i slušní lidé, nejen ale bydlí. Narodil jsem se v Chomutově a žil tam 19 let. Manželka v Mostě. Máme tam celé rodiny. Troufám si říct, že jsme normální a slušní lidé. Nikdo z mého okolí nežije život na dávkách, kromě tedy pár jedinců ze základky. Ale to nejsou moji kamarádi, to jsou tak maximálně lidi, se kterými jsem seděl devět let ve třídě, to si člověk vybrat moc nemůže. Kamarády, známé mám v okruhu slušných lidí i v těchto městech. Teď žijeme v Brně, zejména kvůli studiu manželky, studuje VŠ, která je jen zde. Ona je tu už pátým rokem, ještě příští rok a konec. Já tu jsem od narození dítěte, mám tu práci, do školy odjíždím každý druhý víkend na sever, vždy jsme u rodiny. Nemůžeme si tady zvyknout, chceme domů. Pro Vás to bude taky šok. My až to různé okolnosti dovolí, chceme se vrátit, Brno pro nás není domov, jen místo, kde teď musíme kvůli své budoucnosti být. Chceme se vrátit co nejdříve to půjde, kvůli dítěti, aby si dokázal zvyknout, protože jiný svět to je. Ale určitě není pravda, že tam bydlí jen pochybné existence, ano je jich víc, než jinde, ale žije tam mimo jiné i spoustu normálních lidí. Takové názory jako Žumpa mají jen omezenci, co nevidí za nejbližší roh, to ještě zlatí cikáni, než tohle
. Nicméně pro vás to asi šok bude. Je to prostě trochu jiný svět.
@Matt 02 píše: VíceŽumpa to přehání a ano, i v Mostě žijí úplně normální lidé a služby tam fungují tak, jak všude jinde.
@Klopotkova píše: Více
Samozrejme, ze v Moste ziji i normalni lide, ale problemu je tam vic, nez v jinych lokalitach. A opravdu nemuzu souhlasit, ze v Moste funguji sluzby jako vsude jinde. Naopak funguji mnohem hur a nektere vubec.
@Matt 02 píše: Více
Ne, nejsem omezený, naopak tam ty lidi znám velice dobře. Žijící nebudu jmenovat, ale takový Roman Houska je krásnou ukázkou toho, jak to tam chodilo. A do dneška se nic nezměnilo.
Nevylučuji, že tam žijí slušní lidé, ale pro ně je to utrpení, protože nemají nikde dovolání. Naopak jedincům, kteří nedodržují pravidla, zákony, zásady, místní vyhlášky apod, těm se tam daří skvěle.
@Klopotkova píše: Více
Ano, třeba se tam dobře staví načerno.
@Matt 02 Chomutov má hezké centrum. Je jiné než Most. Ale tady je to opravdu horší a horší. Bohužel s tím nikdo nic nedělá. K čemu je tu hezká krajina nebo že zvelebí město. Všechno opraví. Chce to něco udělat s těmi lidmi. Bude to ale těžká práce.
@unuděná píše: Více
Já je znám.
Tady je zná každý.
Matka je případ a to je to VŠ vzdělaná žena.
Dcera už teď žije normálně.
@topazio píše: Více
Měli jste někdy v bytě nebo v paneláku šváby a štěnice?