Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Koty píše:
Mmch, prasátko Pepina mi příjde jako nejsprostější pohádka, kterou jsem kdy viděla. Nevím, jestli jsem divná já nebo tvůrci, ale já v každé postavičce vidím penisV životě bych malé nekoupila tričko s Pepinou
Jako péro na triku nosit nebude a basta! Každopádně pérům vévodí otec. Ten nejen jako péro vypadá, ale ani si neumí oholit koule
Omlouvám se za OT, muselo to ven
Se tu tlemim az se za břicho popadam
. U nás pepina běží často, ale tech penisu jsem si fakt nevsimla
@Koty píše:
Mmch, prasátko Pepina mi příjde jako nejsprostější pohádka, kterou jsem kdy viděla. Nevím, jestli jsem divná já nebo tvůrci, ale já v každé postavičce vidím penisV životě bych malé nekoupila tričko s Pepinou
Jako péro na triku nosit nebude a basta! Každopádně pérům vévodí otec. Ten nejen jako péro vypadá, ale ani si neumí oholit koule
Omlouvám se za OT, muselo to ven
Na to se budu muset zaměřit, mě to nepřišlo a děti nic nenamítají
, že bych jim to zatrhla?
![]()
Jinak když už jsme u těch "sprostých pohádek, tak nejsprostějc pojmenoval svoje postavičky Němeček
. Holčičky mají odjakživa fifinku, kluci pinďu, já jsem měla zamlada pozadí jak myšpulku a malé děti dělají do nočníčku bobíka.
. A dobrá je taky pohádka Hrátky s čertem - ty dvě nevyřáděný holky - pyšná princezna Fišperanda, která v noci nemůže usnout, a pořád se jenom převaluje protože myslí na ženicha, co je samý sval a šlacha, Káča shání ženicha, ale seriózního, protože mládenci jsou z Drážďan a chtějí jí jenom připravit o věneček
a jejich zachránce Martin (myslím, že se tak jmenoval) je chápe, protože ví, co dokáže dvacetiletý nevyřáděný tělo.
To je super pohádka, docenila jsem ji až později. Citace si přesně nepamatuju, ale nějak takhle to tam bylo, řečeno normálně bez okolků, bez žádných příkras.
![]()
@myskalucka @Takyjedna Tak jsem asi fakt divná, ale mě to praštilo do očí hned poprvé, co jsem to viděla
Jsem si říkala, kterej úchylák něco takovýho mohl pro děti nakreslit, že musel být hodně zhulenej ![]()
@Koty A nemáš jakože parodii. Malému jsem tu jakože parodii zatrhla
@myskalucka píše:
Se tu tlemim az se za břicho popadam![]()
. U nás pepina běží často, ale tech penisu jsem si fakt nevsimla
Mají penis místo hlavy ![]()
@Tereza1986 píše:
Mají penis místo hlavy
jeeee, konečně to v tom taky někdo vidí
![]()
Na JimJamu Peppa neběží, to bych si všimla, když u nás jede celý den
. Taky se mi nelíbí, připadají mi takový kubistický, ale penis mě teda nenapdal, mně přišlo, že mají hlavu jako fén (takový starší model, někdo bude pamatovat
).
@Tereza1986 píše:
Mají penis místo hlavy
Tak to ale vůbec nevypadá ![]()