Kde bydlí Bořek stavitel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
28.1.15 21:12

@Lama Lama jinak teda buď ráda, že jsi nedostala po čuni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
28.1.15 21:14
@Koty píše:
Mmch, prasátko Pepina mi příjde jako nejsprostější pohádka, kterou jsem kdy viděla. Nevím, jestli jsem divná já nebo tvůrci, ale já v každé postavičce vidím penis :mrgreen: V životě bych malé nekoupila tričko s Pepinou :lol: Jako péro na triku nosit nebude a basta! Každopádně pérům vévodí otec. Ten nejen jako péro vypadá, ale ani si neumí oholit koule :mrgreen: Omlouvám se za OT, muselo to ven :mrgreen:

Se tu tlemim az se za břicho popadam :mrgreen: :mrgreen:. U nás pepina běží často, ale tech penisu jsem si fakt nevsimla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
28.1.15 22:17
@Koty píše:
Mmch, prasátko Pepina mi příjde jako nejsprostější pohádka, kterou jsem kdy viděla. Nevím, jestli jsem divná já nebo tvůrci, ale já v každé postavičce vidím penis :mrgreen: V životě bych malé nekoupila tričko s Pepinou :lol: Jako péro na triku nosit nebude a basta! Každopádně pérům vévodí otec. Ten nejen jako péro vypadá, ale ani si neumí oholit koule :mrgreen: Omlouvám se za OT, muselo to ven :mrgreen:

Na to se budu muset zaměřit, mě to nepřišlo a děti nic nenamítají :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, že bych jim to zatrhla? :lol: :think: :mrgreen:
Jinak když už jsme u těch "sprostých pohádek, tak nejsprostějc pojmenoval svoje postavičky Němeček :mrgreen:. Holčičky mají odjakživa fifinku, kluci pinďu, já jsem měla zamlada pozadí jak myšpulku a malé děti dělají do nočníčku bobíka. :mrgreen:. A dobrá je taky pohádka Hrátky s čertem - ty dvě nevyřáděný holky - pyšná princezna Fišperanda, která v noci nemůže usnout, a pořád se jenom převaluje protože myslí na ženicha, co je samý sval a šlacha, Káča shání ženicha, ale seriózního, protože mládenci jsou z Drážďan a chtějí jí jenom připravit o věneček :mrgreen: a jejich zachránce Martin (myslím, že se tak jmenoval) je chápe, protože ví, co dokáže dvacetiletý nevyřáděný tělo. :lol: :lol: To je super pohádka, docenila jsem ji až později. Citace si přesně nepamatuju, ale nějak takhle to tam bylo, řečeno normálně bez okolků, bez žádných příkras. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
28.1.15 22:28

@myskalucka @Takyjedna Tak jsem asi fakt divná, ale mě to praštilo do očí hned poprvé, co jsem to viděla :mrgreen: Jsem si říkala, kterej úchylák něco takovýho mohl pro děti nakreslit, že musel být hodně zhulenej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.1.15 22:30

@Koty A nemáš jakože parodii. Malému jsem tu jakože parodii zatrhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
28.1.15 22:57

@blecha72 neeee :mrgreen: Běží to na JimJamu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.1.15 23:03

@Koty to nemáme, mladý si cosi vygugloval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
28.1.15 23:05
@myskalucka píše:
Se tu tlemim az se za břicho popadam :mrgreen: :mrgreen:. U nás pepina běží často, ale tech penisu jsem si fakt nevsimla

Mají penis místo hlavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
28.1.15 23:10
@Tereza1986 píše:

jeeee, konečně to v tom taky někdo vidí :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
28.1.15 23:25

@Koty : tak ted už to vidím taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
28.1.15 23:32

Na JimJamu Peppa neběží, to bych si všimla, když u nás jede celý den :mrgreen:. Taky se mi nelíbí, připadají mi takový kubistický, ale penis mě teda nenapdal, mně přišlo, že mají hlavu jako fén (takový starší model, někdo bude pamatovat :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
29.1.15 10:06
@Tereza1986 píše:

Tak to ale vůbec nevypadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek