Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pustila jsem prckovi pohádku Bořek stavitel. Ten vánoční díl, jak je tam brácha ze severního pólu. Mladý se mě nezáludně zeptal, kde bydlí Bořek. Ví někdo?
Me by zase zajimalo jak to vsechno stiha pani Zajicova v Prasatku Pepine ![]()
@pikola Jo, mě by to taky zajímalo
. Kdyby byla Ovečková, tak to chápu, že je naklonovaná
, ale takhle… Napadlo mě, že čekají, až si toho děti všimnou ![]()
@Takyjedna videla jsem dil kdy ji vyhlasili nejpracovitejsim zviratkem, ale stejne je divny ze je proste vsude ![]()
@Takyjedna stránku známe, takže fiktivní místo? To jsem zvědavá, jak to budu vysvětlovat ![]()
@blecha72 Jo, to bude něco jako Sodor… Jediná Ája s Fíkem bydlejí v opravdickém Ahníkově. (který tedy už neahníkuje )
@Takyjedna píše:
@blecha72 Jo, to bude něco jako Sodor… Jediná Ája s Fíkem bydlejí v opravdickém Ahníkově. (který tedy už neahníkuje )
Tý vogo, doteď žije mladý v domnění, že Sodor fakt je. O Vánocích jsem řešila Santu, říkám, že ten nosí dárky v Americe. Přišla otázka: A my nejsme v Americe? Nějak se s tím poperu ![]()
@pikola píše:
Me by zase zajimalo jak to vsechno stiha pani Zajicova v Prasatku Pepine
a co všechno stíhá? Já teprve druhý rok, kdy dcera čumí na Peppu zjistila, že je to holka. ![]()
@Lama Lama no ona ma strasne profesi, je proste vsude. Taky jsem nevedela ze je to holka. Mladou to zatim moc nebavi, nas. Smanzelem docela jo hned po jeste jedny pohadce se skritkama a beruskou ![]()
@blecha72 píše:
Tý vogo, doteď žije mladý v domnění, že Sodor fakt je. O Vánocích jsem řešila Santu, říkám, že ten nosí dárky v Americe. Přišla otázka: A my nejsme v Americe? Nějak se s tím poperu
Ty bláho, už se fakt těším na tyhle otázky ![]()
Nedávno jsme doma půl dne řešili, proč jsou černoši černí, no vysvětlujte to těm malým hlavinkám ![]()
@Lama Lama píše:
a co všechno stíhá? Já teprve druhý rok, kdy dcera čumí na Peppu zjistila, že je to holka.
No nejsi jediná, manžel se taky nedávno strašně divil ![]()
Mmch, prasátko Pepina mi příjde jako nejsprostější pohádka, kterou jsem kdy viděla. Nevím, jestli jsem divná já nebo tvůrci, ale já v každé postavičce vidím penis
V životě bych malé nekoupila tričko s Pepinou
Jako péro na triku nosit nebude a basta! Každopádně pérům vévodí otec. Ten nejen jako péro vypadá, ale ani si neumí oholit koule
Omlouvám se za OT, muselo to ven ![]()
@BlueFairy píše:
Ty bláho, už se fakt těším na tyhle otázky
Nedávno jsme doma půl dne řešili, proč jsou černoši černí, no vysvětlujte to těm malým hlavinkám
já jsem mu říkala, že původně žili v africe, u rovníku, v pralese, kde je hodně sluníčko. Hned na to jsme jeli metrem, přistoupila cikánka a kluk hned - mamíííí, ta pani je z pralesa, viď?
![]()
@Lama Lama píše:
já jsem mu říkala, že původně žili v africe, u rovníku, v pralese, kde je hodně sluníčko. Hned na to jsme jeli metrem, přistoupila cikánka a kluk hned - mamíííí, ta pani je z pralesa, viď?![]()
![]()
No ani mi nemluv. Sedíme se synem v čekárně na ORL, která je společná s pediatričkou. Syn sedí asi 10m od nás, hraje si tam v tom koutečku a k pediatře přišla rodinka romů. Malý slyšel nějaké dítě, tak se otočil - vyvalil oči, rozběhl se k nám a řval „Mamíí, tmaaa!“
![]()