Kde bydlí Bořek stavitel?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
66798
28.1.15 20:27

Kde bydlí Bořek stavitel?

Pustila jsem prckovi pohádku Bořek stavitel. Ten vánoční díl, jak je tam brácha ze severního pólu. Mladý se mě nezáludně zeptal, kde bydlí Bořek. Ví někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9319
28.1.15 20:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35720
28.1.15 20:29

Me by zase zajimalo jak to vsechno stiha pani Zajicova v Prasatku Pepine :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
28.1.15 20:30

@pikola Jo, mě by to taky zajímalo :-D. Kdyby byla Ovečková, tak to chápu, že je naklonovaná :-D, ale takhle… Napadlo mě, že čekají, až si toho děti všimnou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35720
28.1.15 20:32

@Takyjedna videla jsem dil kdy ji vyhlasili nejpracovitejsim zviratkem, ale stejne je divny ze je proste vsude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
28.1.15 20:32

@Takyjedna stránku známe, takže fiktivní místo? To jsem zvědavá, jak to budu vysvětlovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
28.1.15 20:35

@blecha72 Jo, to bude něco jako Sodor… Jediná Ája s Fíkem bydlejí v opravdickém Ahníkově. (který tedy už neahníkuje )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
28.1.15 20:38
@Takyjedna píše:
@blecha72 Jo, to bude něco jako Sodor… Jediná Ája s Fíkem bydlejí v opravdickém Ahníkově. (který tedy už neahníkuje )

Tý vogo, doteď žije mladý v domnění, že Sodor fakt je. O Vánocích jsem řešila Santu, říkám, že ten nosí dárky v Americe. Přišla otázka: A my nejsme v Americe? Nějak se s tím poperu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
28.1.15 20:42
@pikola píše:
Me by zase zajimalo jak to vsechno stiha pani Zajicova v Prasatku Pepine :mrgreen:

a co všechno stíhá? Já teprve druhý rok, kdy dcera čumí na Peppu zjistila, že je to holka. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35720
28.1.15 20:45

@Lama Lama no ona ma strasne profesi, je proste vsude. Taky jsem nevedela ze je to holka. Mladou to zatim moc nebavi, nas. Smanzelem docela jo hned po jeste jedny pohadce se skritkama a beruskou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.1.15 21:04
@blecha72 píše:
Tý vogo, doteď žije mladý v domnění, že Sodor fakt je. O Vánocích jsem řešila Santu, říkám, že ten nosí dárky v Americe. Přišla otázka: A my nejsme v Americe? Nějak se s tím poperu :think:

Ty bláho, už se fakt těším na tyhle otázky :mrgreen:
Nedávno jsme doma půl dne řešili, proč jsou černoši černí, no vysvětlujte to těm malým hlavinkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
28.1.15 21:05
@Lama Lama píše:
a co všechno stíhá? Já teprve druhý rok, kdy dcera čumí na Peppu zjistila, že je to holka. :oops:

No nejsi jediná, manžel se taky nedávno strašně divil 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
28.1.15 21:05

Mmch, prasátko Pepina mi příjde jako nejsprostější pohádka, kterou jsem kdy viděla. Nevím, jestli jsem divná já nebo tvůrci, ale já v každé postavičce vidím penis :mrgreen: V životě bych malé nekoupila tričko s Pepinou :lol: Jako péro na triku nosit nebude a basta! Každopádně pérům vévodí otec. Ten nejen jako péro vypadá, ale ani si neumí oholit koule :mrgreen: Omlouvám se za OT, muselo to ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
28.1.15 21:06
@BlueFairy píše:
Ty bláho, už se fakt těším na tyhle otázky :mrgreen:
Nedávno jsme doma půl dne řešili, proč jsou černoši černí, no vysvětlujte to těm malým hlavinkám :roll:

já jsem mu říkala, že původně žili v africe, u rovníku, v pralese, kde je hodně sluníčko. Hned na to jsme jeli metrem, přistoupila cikánka a kluk hned - mamíííí, ta pani je z pralesa, viď? :roll: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.1.15 21:11
@Lama Lama píše:
já jsem mu říkala, že původně žili v africe, u rovníku, v pralese, kde je hodně sluníčko. Hned na to jsme jeli metrem, přistoupila cikánka a kluk hned - mamíííí, ta pani je z pralesa, viď? :roll: :mrgreen: :lol:

No ani mi nemluv. Sedíme se synem v čekárně na ORL, která je společná s pediatričkou. Syn sedí asi 10m od nás, hraje si tam v tom koutečku a k pediatře přišla rodinka romů. Malý slyšel nějaké dítě, tak se otočil - vyvalil oči, rozběhl se k nám a řval „Mamíí, tmaaa!“ :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí