Kde hledat práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kde hledat práci
Ahoj,
nevíte někdo,kde bych sehnala nějakou administrativní práci,jestli někde zrovna nepřibírají podniky, kdekoli v ČR. Mám Ekonomku, angličtinu, PC, pár kursů…
Dík za odpověď. Marcela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, byla bych vám moc vděčná za odkazy na nějaké stránky s prací. Pár už jsem jich prošmějdila ale určitě ne všechny. Nějaké kde je více nabídek, nových. Našla jsem stránky kde jsou dva roky staré inzeráty
Nebo poradit kde hledat. Díky ![]()
- Citovat
- Upravit
volnamista.cz
praceunas.cz
prace.cz
profesia.cz
dobraprace.cz
- Citovat
- Upravit
Bych nezatrocovala ani ty menší servery (např. flek.cz). Tam totiž nebývá taková konkurence, pokud je nabídka jen na nich. Zkusil bych taky fb, je tam docela dost stránek, kde se sdílejí nabídky jako např. https://www.facebook.com/…90435869745/?….
- Citovat
- Upravit
Ahoj, momentálně si hledám práci - na zkrácený úvazek. Hledám na jobs.cz - bohužel tam je těchto pozic velmi málo…Mám zkoušet i jiné stránky - nejsou na nich stejné pozice? jak dlouho tak trvá nalezení práce na kratší úvazek? začínám už mít trochu obavy…
Díky
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, momentálně si hledám práci - na zkrácený úvazek. Hledám na jobs.cz - bohužel tam je těchto pozic velmi málo…Mám zkoušet i jiné stránky - nejsou na nich stejné pozice? jak dlouho tak trvá nalezení práce na kratší úvazek? začínám už mít trochu obavy…
Díky
u nás hodně funguje skupina na FB. Záleží, jestli nějakou místní máte.. osobně jsem našla práci, zavolala, jela podepsat smlouvu a večer nastoupila, ovšem nebyl to zkrácený úvazek. záleží fakt hodně, odkud jsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jobs.cz je propojený s prace.cz, takže tam jsou ty samé inzeráty. Na avizo bacha, většina jsou fejky, a pak mpsv.cz jsou jen práce, které nikdo nechce dělat, už dva roky tam jsou pořád jedny a ty samé firmy typu sms.cz, nebo globcall otravovači, podomní prodejci atd… musíš sama obeslat firmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem podobný problém, bohužel zkrácených úvazků je velmi málo, v ČR to firmy nějak neuznávají. Také záleží na tom jakou práci hledáš a v jakém regionu, zkrácené úvazky nabízejí hodně třeba v call centrech, ale i tam chtějí minimálně 6 hodin denně. Co se těch stránek týče pozice se většinou opakují, možná se můžeš podívat ještě na stránky úřadu práce tam bývají pozice jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já právě chci 6 hodin denně, ale když už někde něco je je to jen na 4 -důvod jasný DPČ…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já právě chci 6 hodin denně, ale když už někde něco je je to jen na 4 -důvod jasný DPČ…
Mě zase všude nabízeli 6 hodin, ale to bych nestíhala, ty práce na DPČ byly většinou jen pro studenty nebo mizerně placené. Ale nevím z jakého si regionu já hledala v Praze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na zkraceny uvazek v praze musis mit stesti kdyz te vyberou. tchyne hledala na cast. a co zjistila od jedne firmy hlasi se treba i 250 uchazecu
takze sance takrka nulova i pro me po matersky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@ehoor @ehoor kde všude? jsem z Prahy, v průběhu tří měsíců jsem měla jeden pohovor…potřebuju 6 hodin - musím se živit
Já hledala v administrativě a nějaké pozice tam byly, jak říkám hodně nabízela call centra ten 6 hodinový úvazek, záleží co hledáš, taky jaké máš zkušenosti. I když ty tři měsíce ještě není tak dlouhá doba..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit