Kde hledáte tábory pro děti?

23.3.22 12:02

Kde hledáte tábory pro děti?

Ahoj! Dělám si takový průzkum zájmu a zajímalo by mě, kde hledáte pro své děti letní tábory? Googlíte nebo jdete přes doporučení ze školy, letáky apod? A jak by podle vás měl ideální tábor vypadat?
Pracuji ve vzdělávací organizaci makeITtoday.cz a děláme letní příměstské tábory pro děti, zaměřujeme se na digitální technologie (samozřejmě během táborů běháme i venku a nejsme jen u PC) :) Během covidu se lecos změnilo, tak by mě zajímalo váš pohled a co je pro vás při hledání tábora důležité. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7228
23.3.22 12:08

@BarboraS95 koukám na ddm a taky nějaké letáky, co děti přitáhnou ze školy, někdy vybírame přímetský kemp od kroužku nebo sportu, kam chodí pravidelně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.3.22 12:10

@BarboraS95 Tábory hledám/zařizuji hlavně přes doporučení známých s dětmi, případně se ptám na prázdninové akce/tábory/soustředění kroužků a oddílů, kam chodí moje děti.

Co je důležité? Reference, program, komunikace se organizátorem, zajištění logistiky včetně stravy, cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
23.3.22 12:13

My máme příměstský tábor od sportovního oddílu, takže syn půjde tam. Budou mít non stop dozor, 3 jídla denně, dohlédnou dětem na pitný režim, budou mít zábavu, hry a hlavně budou trénovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.3.22 12:14

Příměšťáky od DDM (na net ani nekoukám, protože fakt nejsem ochotná dát 3,5k a výš ta týden „sportovek“), klasický tábor od skauta, soustředění od sportu, které děti dělají a jednou od kamarádky na doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30952
23.3.22 12:38

Ja hledam A) dle zajmu deti + u primestaku jeste B) mista konani, abych to logisticky zvladla. Pouzivam Google. Me deti jsou zamerene na prirodni vedy, takze tematicky tak. Snazim se obcas vnucovat nejaky sportovni, ale nemivam uspech. C) cena hraje roli jen do jiste miry (mam nejaky strop rekneme cca 4.000/tyden, kam se toho vejde hodne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
23.3.22 12:40

My mame primestaky od soukr. skolky a berou i deti ze skoly. Takze skolkovej jde se starsim brachou ze skoly. Byli i minuly rok a naprosta spokojenost, priroda, koupani, vylety, opekani burtu…letos budou na trech tydennich turnusech…uz jsou cely nateseny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
23.3.22 12:44

Většinou přes DDM, kam během roku děti chodí. Letos mají jeden tábor tematicky, tak to jsem do Googlu zadala příslušná klíčová slova, město a hledala. Našla jsem tábor od zábavního centra, tak jsem zvědavá. Kamarad tam dřív pracoval a tábory chválí, lektory „vychoval“ on, tak snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68971
23.3.22 13:24

Obvykle přes organizace, kam dítě chodí. Popř. když tábor pořádá někdo, koho znám a plně mu důvěřuji. Naslepo bez osobních referencí někoho blízkého bych asi dítě nikam neposlala. A velmi preferuji klasické tábory v přírodě, ideál pod stanem, základní hygienické zázemí (tj. aspoň jednou za pár dní teplá sprcha je fajn) a pořádný program, ať jsou od rána do večera venku bez ohledu na počasí. Obvykle mají mobily když už ne zcela zakázané, tak velmi omezené, letos snad ani nebude elektrika :lol: Dítě se mi vždycky vrací nadšeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
23.3.22 13:38

U nás je to jednoduché. Kluci jsou skauti, tak jezdí na tábor se skauty a holka je u vodáků, tak jezdí s vodáky. A všichni spolu ještě na horolezecký s oddílem, kam taky celý rok chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15247
23.3.22 21:38

@BarboraS95 Letos jsem poprvé vybírala příměstský tabor a řídila jsem se doporučením lidi z okolí, zájmy mého dítěte a místem konání. Cena byla až druhorada, je mi jasné, že soukromé zarizeni, nemuže mít cenu jako ddm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí