Řekla jsem učitelce co jsem neměla

44
22.3.22 09:11

Řekla jsem učitelce co jsem neměla

Dobry den. Včera jsem mluvila s učitelkou o tom co jsme dělali o prázdninách měl to být 3 min projev anglicky. Dostali jsme se k výletě na kterém jsme byli s matkou a jejím přítelem o kterém otec neví! Je to komplikované. Učitelka se mě s udivením zeptala jestli už naši nejsou spolu a bylo by divné říct ze jsou když má přítele! Tak jsem řekla ze ne. Je velmi aktivní a stará se o mentální zdraví žáků, takže se bojím ze napíše matce, ale co by ji zase psala! Co myslíte měla bych matce říct co se stalo? Ale zase si říkám že máme ve třídě dost rozvedený rodičů a že to nebude řešit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35805
22.3.22 09:18

Řekla bych, že je to kamarád a ne přítel. Víc neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4493
22.3.22 09:20

Hlavně si myslím, že paní učitelce do toho až tak moc není, jak to kdo v rodině má a je to jen a jen záležitost tvé maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.3.22 09:25

Řekla jsi „friend“ nebo „boyfriend“? Můžeš říct, žes prostě myslela kamarád, ne přítel ve smyslu partner. Hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33540
22.3.22 09:26

@Anonymnmmm ona to hlavně řešit vůbec nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76889
22.3.22 09:32

@Anonymnmmm paní učitelce po tom naprosto nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
22.3.22 09:37

A Ucitelka se zná s tvým otcem, nebo jak? Ale kdyby ne, tak se třeba jen zeptala a dal ji to bude jedno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
22.3.22 09:44
@adresa píše:
@Anonymnmmm ona to hlavně řešit vůbec nesmí.

Coz je sice hezke, lec když to nekde prokecne, dost k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
22.3.22 09:45

Pokud k něčemu přizvu své děti, počítám s tím, že o tom můžou kdekoli vyprávět. Není fér dělat z nich nějaké spojence a spiklence, pokud chci něco tajit. Neřekla jsi vůbec nic špatného a nech na mamince, ať si tyhle věci řeší sama, pokud to bude potřeba. Je to čistě její záležitost. Opravdu jsi nic neprovedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
22.3.22 09:48

Jojo, učitelky a domovnice, bezedný zdroj citlivých informací o rodině.
Jednou dítě řeklo učitelce, že si táta koupil nové auto a má na zahradě bazén. Učitelka to aktivně nahlásila OSPOD ve vyžádané zprávě pro určení výživného. Otec horko těžko vysvětloval, že to „nové“ auto je vrak starý 20 let, který musí vůbec zpojízdnit, a ten bazén je nafukovací metr v průměru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33540
22.3.22 09:51
@j.a.n.i1 píše:
Coz je sice hezke, lec když to nekde prokecne, dost k ničemu.

To je fakt.
Nesnáším drbny a strkani frňáků do věci, do kterých nikomu nic není. Při hovoru s matkou by se zmínit mohla.
Ale teda neumím si představit, že by angličtinářka sedla a napsala matce mail, jak to teda má s chlapy, jestli je s otcem nebo ne.
To už je mysím přehnaná představa a zbytečný obava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
22.3.22 09:52

A co je učitelce do toho, s kým je ve vztahu čí matka, do prde. le? No jen houšť a už se mi názor na tuto profesi nikdy v životě nespraví.

• Citovat
  • Upravit
5028
22.3.22 10:33

Řešit to podle mého nebude a pro příště, klidně si můžeš nějaký příběh i vymyslet. Nemusí být založený na pravdivých skutečnostech. Jde především o to procvičit si ten daný jazyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.3.22 11:39

@unuděná řekla jsem boyfriend nevím ani proč proste mi to tak vylétlo z úst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.3.22 11:40
@Anonymnmmm píše:
@unuděná řekla jsem boyfriend nevím ani proč proste mi to tak vylétlo z úst

No tak jsi měla říct, že ses spletla. Ale to je celkem fuk, hele. Máma s tím asi nedělá tajnosti, když tě do toho zatáhla, co na tom, že se to dozví někdo další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí