Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lékař mě upozorňoval, že pokud bych někdy měla zpoždění 14 dní, tak mám přijít na kontrolu.
Hormonální nerovnováha, stress nebo cysta..přesně Ti to řekne lékař u kterého si asi nebyla.. předpokládám..
Jsem půl roku po vysazení a také to mám totálně rozházené. Ted jsem 36 DC a upřímně ani nevím, jak dlouhé mám cykly a jestli mám teď zpoždění. Na jaře jsem byla na gynde a prý vše ok. Teď čekám až to dostanu a pak začínám pít kontryhelovy čaj.
Jestli je to podruhé za sebou, tak bych se objednala na gynekologii. A spíš než jen vyvolávačku bych chtěla především aby léka zjistil co je příčinou.
A teda ničemu neublíží, pokud začneš cvičit tak, aby se ti srovnaly svalové dysbalance v oblasti pánve.
Je jedno, jestli podle Mojžíšové, hormonální jogu, dobe vedené pilates zaměná na pánev a záda, dobře vedené orientální tance, mohendodžáro a nebo další podobná cvičení - vyber si co ti bude sedět a hlavně to dělej často, pravidelně a dlouhodobě.
Zejména pokud vysazuješ za účelem otěhotnění, tak to pomáhá - jak k početí, tak k udržení, při porodu a při regeneraci po porodu.
@Ou Můžu zas začít mojžíšovku, když potřebuju vypudit cystu?
Dobrý den.
Minulý měsíc jsem měla zpoždění 7 dní a tento mám už skoro 2 týdny
Měla jsem to dostat 11.8. Ale nic
Minulý tyden mě bolelo celý týden břicho a v pátek 21.8. Jen lehounke krátké špinění. A zase nic. V ten den sem si dělala test a nic tam nebylo.
V listopadu jsem přestala brát Antikoncepci. V práci bývám sem tam ve stresu.
Co si o tom myslíte?