Kde ještě přijímají VŠ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde ještě přijímají VŠ?
Nevíte někdo, jaké VŠ ještě přijímají? Mám na mysli spíš veřejné školy (ne soukromé, ty bych fakt nezaplatila). Pokud možno v Praze. Moc dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
niknok píše:
Nevíte někdo, jaké VŠ ještě přijímají? Mám na mysli spíš veřejné školy (ne soukromé, ty bych fakt nezaplatila). Pokud možno v Praze. Moc dík
Veřejné VŠ už mají dávno přihlášky uzavřené (aspoň teda o žádné nevím), jsou k 28.2. Teď už probíhají přijímací řízení. Soukromé ještě berou, ale to ty nechceš. Takže jen čekat na příští rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přihlášky ještě přijímají VOŠ, vejšku jsme nenašla- nic, co by mě bavilo…
ted do konce května bys ještě stihla VOŠ. Třeba se pletu, a někdo ti hodí tip
- Citovat
- Upravit
Třeba se někde chytneš při druhém kole - VŠ ho vyhlašují, když nenaplní počty při prvním kole.
Kdybys chtěla kombinované studium, tak třeba FBI VŠB Ostrava má v Praze „pobočku“ a termíny přihlášek na 2. kolo (pokud ho vyhlásí) by byly do 28/7/2011.
Podmínky v pdf jsou tady (klik ) a stránky faktulty tady (klik)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512 určitě soukromé… Teď už je dost pozdě a většinou se přijímačky týkají jen prezencniho studia, ale nepíšete, jestli chcete dálkově nebo denně. Jinak, dost 2.kol bylo vyhlášeno někdy na začátku prázdnin a přihlášky se měly podat a zaplatit myslím nejpozději někdy teď na konci července, začátku srpna.. O jakou školu byste měla zajem, obor, směr..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit