Kde ještě přijímají VŠ?

57
26.5.11 09:24

Kde ještě přijímají VŠ?

Nevíte někdo, jaké VŠ ještě přijímají? Mám na mysli spíš veřejné školy (ne soukromé, ty bych fakt nezaplatila). Pokud možno v Praze. Moc dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
26.5.11 09:31
niknok píše:
Nevíte někdo, jaké VŠ ještě přijímají? Mám na mysli spíš veřejné školy (ne soukromé, ty bych fakt nezaplatila). Pokud možno v Praze. Moc dík

Veřejné VŠ už mají dávno přihlášky uzavřené (aspoň teda o žádné nevím), jsou k 28.2. Teď už probíhají přijímací řízení. Soukromé ještě berou, ale to ty nechceš. Takže jen čekat na příští rok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
26.5.11 09:31

Přihlášky ještě přijímají VOŠ, vejšku jsme nenašla- nic, co by mě bavilo…

ted do konce května bys ještě stihla VOŠ. Třeba se pletu, a někdo ti hodí tip

• Citovat
  • Upravit
10905
26.5.11 10:05

Třeba se někde chytneš při druhém kole - VŠ ho vyhlašují, když nenaplní počty při prvním kole.

Kdybys chtěla kombinované studium, tak třeba FBI VŠB Ostrava má v Praze „pobočku“ a termíny přihlášek na 2. kolo (pokud ho vyhlásí) by byly do 28/7/2011.
Podmínky v pdf jsou tady (klik ) a stránky faktulty tady (klik)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
11.8.14 23:50

Nevíte, zda některé VŠ ještě přijímají?

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
11.8.14 23:59

@Lenka512 určitě soukromé… Teď už je dost pozdě a většinou se přijímačky týkají jen prezencniho studia, ale nepíšete, jestli chcete dálkově nebo denně. Jinak, dost 2.kol bylo vyhlášeno někdy na začátku prázdnin a přihlášky se měly podat a zaplatit myslím nejpozději někdy teď na konci července, začátku srpna.. O jakou školu byste měla zajem, obor, směr..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
12.8.14 07:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat