Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bonprix, Shein, Temu - internet a všechny různé obchody u nás C&A atd.
@Kelsey píše:
Bonprix, Shein, Temu - internet a všechny různé obchody u nás C&A atd.
Bonprix je poslední dobou hadrarna, tenký materiál. Shein jak to funguje, fotky mají pěkné, ale co skutečnost? No a caa apod to je výprodej nějakých německých skladů či co.
Mám plno šatů na Shein pořízených. Problém s tím nikdy nebyl. I dodání rychlé. Nejrychlejší do 3 dnů. Asi mají sklad někde blízko. Teď jsem prvně objednávala dva dlouhé svetry na Temu. Až se trochu ochladí, ale na bundu to nebude. Tak to teprve uvidím. Co přijde.
Áčkový mívají hezké v Orsay…
Koukni i na Vinted, já tam teď nakoupila několikerý úplně nové pár korun, stačí filtrovat nové s visackou.
Na Bonprix mají hrozne materiály, po pár vypranich je to jako hadr.
Koukni i na About You, pohlídat slevy a jsou tam hezky i kvalitní oblečení.
Těch šatů na zimu moc na výběr není… musíš hledat…
Zalando, Zoot, About you, Orsay, Reserved, Marks&Spencer, Answer, Mango.
Shein je hadrárna. Většina šatů nesedí, jen zákazníci si myslí, že jim sedí. Stačí když koukám na Skupinu Shein na FB, co tam ženské ukazují. Většina šatů má krátký vršek, takže pas je někde pod prsy. A jsou to vesměs slabé a umělé materiály.
Bonprix to samé.
Možná mám teda štěstí nebo si umím vybrat. Zatím jsem neměla problém ani u Bonprixu a ani u Shein.
Mám hodně kritické kolegyně. Jedna je ve věku mamky. Ta by okamžite řekla výchovný názor. Vždycky jsem zatím zaslechla, kde jsem šaty koupila. Že by je chtěly taky. Jen asi nebude jejich velikost. Vždycky se vyptávají, jestli se nebojím takhle on-line nakupovat. Některým jsem přes můj účet něco objednávala a platila. Kdo se bojí kartou platit.
Zák bonprix je můj zachránce, ale musí ww vybírat a občas něco vrátím.
No a poslední dobou si vyberu v Mark's a Spencer
@Kelsey píše:
Možná mám teda štěstí nebo si umím vybrat. Zatím jsem neměla problém ani u Bonprixu a ani u Shein.
Mám hodně kritické kolegyně. Jedna je ve věku mamky. Ta by okamžite řekla výchovný názor. Vždycky jsem zatím zaslechla, kde jsem šaty koupila. Že by je chtěly taky. Jen asi nebude jejich velikost. Vždycky se vyptávají, jestli se nebojím takhle on-line nakupovat. Některým jsem přes můj účet něco objednávala a platila. Kdo se bojí kartou platit.
Víš, tak ono je rozdíl, jestli to nosíš do školy do družiny, nebo do kanceláře a na obchodní jednání…z Bonprix jsem si objednala na vyzkoušení asi desatero šatu, samý umělý materiál ( neseděl popis materiálu se skutečností), velikostí úplně mimo, vel 36 byla hodně velká 38, špatný střih, nekvalitně ušité…
Nikdy víc…
Zakladatelka hledá elegantní šaty do kanceláře.
Moje nejoblíbenější Bonprix šaty jsou moje státnicové. Měla jsem je na každé zkoušky a dál je nosím na každé zkoušky, které průběžně podstupuji. Nebo na ples si je beru, vlastně i na pohřeb jsem je měla. Uni společenské šaty. Ale to jsou čisté černé. Nic průhledného, nekvalitního. Mají fajn délku. Nic krátkého a výstřih do V. Jak mám ráda. Ty do družiny nenosím
. Tam mám různé jiné. Od společenských, po sportovní, hlavně pohodlné. První státnice jsem měla 2019. Šatů od nich mám mnohem víc.
@Anais Brno píše:
Víš, tak ono je rozdíl, jestli to nosíš do školy do družiny, nebo do kanceláře a na obchodní jednání…z Bonprix jsem si objednala na vyzkoušení asi desatero šatu, samý umělý materiál ( neseděl popis materiálu se skutečností), velikostí úplně mimo, vel 36 byla hodně velká 38, špatný střih, nekvalitně ušité…
Nikdy víc…
Zakladatelka hledá elegantní šaty do kanceláře.
Ano, to souhlasím, když jsem byla na nižších pozicích bohatě stačily šaty Bonprix, Orsay. Jenže teď by se hodilo mít pár kousků trochu luxusnějších. Ale zase za ně nechci dát půlku výplaty.
@Anonymní píše:
Ano, to souhlasím, když jsem byla na nižších pozicích bohatě stačily šaty Bonprix, Orsay. Jenže teď by se hodilo mít pár kousků trochu luxusnějších. Ale zase za ně nechci dát půlku výplaty.
Ten Orsay má hezký věci, občas i Mohito, ale tam beru jen ve výprodeji, vydrží tak dvě sezóny… občas se dají najít i v Zara nebo Reserved. Zkus projít ten Vinted, já si teď koupila asi troje, jedny vyšly cca 400/500 ![]()
Hodně teda nosím i upletove sukně, plus svetřík, halenka nebo sako…
Zrovna teď mají na Zalando lounge kampaň na šaty. Třeba tam vybereš. A about you má teď o víkendu dodatečné slevy, takže se dá také hezky pořídit. A ani u jednoho obchodu není problém s vracením. Já se musela hodně držet, už jsem se odvázala při dnech Marianne, tak se musím krotit ![]()
@Anonymní píše:
tak luxusnější kousky asi moc na ešopech nenajdeš, to chce zajít do nějakého dobrého butiku
@Kelsey přesně, když už šaty, tak z Bonprixu, že jsou tenké, mi nevadí, jsem také otužilá jako ty,
a moje maminka nosí do práce pouze šaty z Bonprixu, má jich plnou skříň a též preferuje, že jsou tenké, v kanceláři je teplo
@stinga píše:
tak luxusnější kousky asi moc na ešopech nenajdeš, to chce zajít do nějakého dobrého butiku
@Kelsey přesně, když už šaty, tak z Bonprixu, že jsou tenké, mi nevadí, jsem také otužilá jako ty,
a moje maminka nosí do práce pouze šaty z Bonprixu, má jich plnou skříň a též preferuje, že jsou tenké, v kanceláři je teplo
No tak u nás v kanclu je v zimě tak 20 stupňů
takže jsem ráda za své vlněné kousky a na letos jsem si už koupila teplé pončo, abych tam nezamrzla… topení je nastavené centrálně… prosklená budova, přízemí…
Ahoj, prosím poradíte kde koupit pěkné šaty ve ackovem střihu (úzký vršek, rozšířená sukně), nejlépe nějaké teplejší na podzim/zimu. Aby nestaly 3000,– a více? Nebo jak se elegantně obléknout na zimu do kanceláře? Ráda bych nosila šaty. Postavou jsou přesýpací hodiny. Díky