Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj ![]()
V půlce ledna se chystáme pro kočárek do Polska, chtěla bych tam při jednom koupit Dada pleny.
Kde je možno je sehnat levně? Pojedeme hned za hranice Těšína ( Cieszyn) na tu tržnici co tam je. Je tam nějaký obchod kde je sehnat, popřípadě za kolik?
Nebo kde poblíž kupujete a za kolik?…Vím dají se sehnat na netu, ale máme tam cestu ![]()
Děkuji všem co odpoví! ![]()
Máte zkušenost s Dada Plenky Extra Care?
Přidejte zkušenost s Dada Plenky Extra...Zdravim,
Vim ze se daji koupit v Biedronce, kuknite na net, maji tam letak tak pockejte jak budou v letaku v akci
Mají je co vím jen v obchodech Biedronka. Mrkni na jejich stranky, který budete mít poblíž.
Prodávají se v Biedronce a stojí kolem 26 zl. Kupovali jsme 6 balíků, velikost 3 a 4 stála méně, vel 4+ byla asi o 3 zl dražší, dohromady jsme platili kolem 160 zl.
Ahoj tez biedronka kupujeme v akci kde asi balik vyjde na 135kč, normálně kolem 195kč, vzdy vemu do zásoby a spokojenost, ještě že to máme kousek ![]()
Ahoj holky, chci se vás zeptat, když kupujete v Biedronce v akci, je tam maximální počet na osobu na den, nebo si jich můžu vzít i do zásoby větší množství? ![]()
@jackie7891 vetsinou na jeden nakup 4baleni, ale staci rozdelit na vic transakci, pani na pokladně me vzdy upozornila a namarkovala zvlášť
@pistamonta a 4 kusy se vztahuje na každou velikost zvlášť, nebo na celý sortiment?
Děkuji za odpověď ![]()
@jackie7891 jezis to nechci kecat ale myslim ze jsme brali velikost 3 i 4dohromady, ale ted fakt nechci lhat to si nepamatuju jestli nam to vyslo presne na balik nebo dohromady
Holky, super akce na pleny je nejlevnejsiplenky.cz balík plen DADA je za 160Kč a ty malinké vychází ještě levněji. Pro zájemce je tu akční kód 24565943 Taky objednávám, pleny jsou levné a super, kde se hrabe pampers!
Holky, oživují diskuzi, teď pátráme na netu a nemůžu nikde dohledat. Chystáme se do Polska a napadlo mě, že bychom vzali i plenky pro prcka a kamarádky by je braly taky, ale máme to celkem daleko a počítám, že třeba 20 balíku plinek mi nikde v drogerie neprodaji
Neví někdo, je poblíž českých hranic nějaký velkoobchod, kde to můžu sehnat? Díky ![]()
Co vím tak dady se kupovali v biedronce. Já jezdila pro ně jen tam. A vždy když byli v letáku v akci. Bez akce se to nevyplatí tak moc.
@orsulikova.zuzana Polaci uz nemaji omezeni pro vstup do Polska?