Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, koupila jsem z druhé ruky deset AIO plenek, ale dvě jsem dnes zkusila a obě mi ihned protekly, malá je měla 1,5 hod, jedna protekla jakoby ve uprostřed, ta druhá mi možná protekla kolem nožičky. Koupila jsme je hlavně pro přítele, protože používám čtvercovky a kalhotkové pleny a co se tam všechno dává je nad jeho chápání, takže když hlídá sám používá jednorázovky. U čtvercovek mi svrchní kalhotky protekly, jen když byla malá fakt echt prochcaná.
Koupě nelituji, pokud je porušený PUL, tak na to prostě dám svrchní kalhotky a bude, ale štve mě, že pokud to nefunguje jak má, tak to prostě někdo dokáže prodat bez toho, aby na to upozornil.
Uvidím, až zkusím všechny ostatní, ale nevíte jestli se s tím dá něco dělat, něčím je namazat nebo něco takového? Děkuji ![]()
AIO a svrchní nekupovat z druhé ruky, PUL odchází nejdřív a dělat se s tím nic nedá. Pokud protéká v ploše, nenaděláš nic. Pokud kolem nožičky, nemusí to být vadný PUL.
Já právě kupovala svrchní kalhotky také z druhé ruky a jsem s nimi spokojená, a to už je používám pul roku. Plenky vypadají moc pěkně, tak je to škoda. Ale jak říkám, hodím na ně svrchnaky a bude to
stejně jsem chtěla původně kalhotkové, ale pak jsem sáhla po těchto kvůli tátovi.
Až budu kupovat svrchnaky, tak raději tedy koupím nové.
@giny52 hele ja mam uplne nove, a stejne mi protékají. Kolem patentek a ve svu u nozicek. Neřeším to, dávám pres to jeste svrchní gaťky.
@Marie432875 mě taky u patentů a kolem nožiček. Co máš za značku?
@giny52 Mám zkušenost jen s plenkama AIO od jedné jediné firmy a jsem nadmíru spokojená. Nedám na ně dopustit ![]()