Kde koupit domeček pro roční dítě?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
678
27.8.12 20:48

Kde koupit "domeček" pro roční dítě?

Milé maminky, existuje nějaký domeček, nebo „úkryt“ pro dítka? Vždycky když doma pověsím prádlo na sušák, dcera si pod něj vleze (i se psem)a hrozně se jim tam líbí :srdce: Tak mě napadlo pořídit jim něco co by mohlo stát napevno třeba v obýváku, ale zase ať to nezabere moc místa :think: Vím o plážových stanech, ale to je moc velké, ten máme. Díky moc za jakýkoliv tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1325
27.8.12 20:53

Ahojky. Máme tenhle, nezabere moc místa a syn si tam vyhraje. Koupila jsem na netu a nechala si přivést ppl http://hraci-domecky.heureka.cz/…-krtek-wiky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
27.8.12 20:54

Já jsem teĎ obdivovala v ikea tento http://www.ikea.com/…ts/30206882/
Nebo je potom plno plastových domečků, ale ty už zaberou hodně místa a jsou spíš na zahradu.

• Citovat
  • Upravit
17630
27.8.12 21:00

Máme toto a je to skvělé :palec: Pravda, trochu dražší, ale nelituji a fakt to něco vydrží. To s Krtečkem bych nebrala, měli jsme to před tím, malá to dostala od babičky, ale bylo to na prd. Nestabilní a ničilo se to. Tenhle domeček už má dva roky a nic tomu není, zalézá do něj pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
27.8.12 21:03

My jsme si dělali doma bunkry z gauče a hromady dek :mrgreen:
Určitě dcerce koupím nějaký hezký domeček nebo vyrobím s její pomocí něco z velké kartonové krabice.

• Citovat
  • Upravit
26093
27.8.12 21:16

Náš mladší prcek dostal normální plastovej „zahradní“ domeček k prvním narozkám od dědy… Jsou tam i se starším nalezlí furt. Před tím jsme jim koupili papírovej z Lidlu, ale ten se roztrhl hned první nebo druhej den, jak se tam honili :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
27.8.12 21:20

http://www.kupujete.cz/…-bambule.jpg

máme konkrétně tenhleten :mrgreen: vlezu se tam s dětma i já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
27.8.12 21:50

@kate02 Jé ten je krásný… v zimu na doma a v létě ven… díky za tip :hug:

• Citovat
  • Upravit
Tarfinka
27.8.12 22:10

Takový podobný co má @kate02 jsem zrovna dneska viděla v kauflandu a byla na něj 50% sleva, tak bych se tam třeba mrkla. Myslím, že stál jen něco přes tisícovku ;)

• Citovat
  • Upravit
9954
27.8.12 22:19

Já můžu nabídnout tento.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Teď ho postavíte vy pro prcka, ale později si ho může sestavovat dítě samo.
Takže je to domeček pro více účelů. Nemá chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.8.12 22:36

Ahoj, pokud chceš něco, co nezabere místo, koukni na tohle…
 http://www.babybody.cz/…mek-sklad/98

Teď koukám, že tam nemají víc fotek - přivrtá se na stěnu a může se složit nebo vytáhnout, když si jde dítě hrát, nebo se látka sundá a zbyde věšík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
27.8.12 23:44

Holky, jste zlaté!!! Díky moc za super tipy!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
28.8.12 07:20

Jen dodám-my máme ten cirkusový stan z ikei a dcera je z něj naprosto nadšená už rok. dostala ho k prvním narozkám a doted se drží, je to její doma, má tam natahané věci a strašně ráda si tam hraje. tož tak :D

• Citovat
  • Upravit
26093
28.8.12 08:38
@nevsik píše:
Jen dodám-my máme ten cirkusový stan z ikei a dcera je z něj naprosto nadšená už rok. dostala ho k prvním narozkám a doted se drží, je to její doma, má tam natahané věci a strašně ráda si tam hraje. tož tak :D

Tak já věřím tomu, že i ten papírovej z Lidlu by s jedním dítkem vydržel v pohodě… :-D S těma dvěma to je horší, protože tam jeden vleze, drží dveře zevnitř, druhej se je snaží otevřít a ty lepenka prostě povolila… :mrgreen: Látkovej by s těma mejma dvěma raubířema dopadl stejně, takže jsem ráda za ten plastovej, kterej se statečně drží, i když mu starší leze na střechu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
28.8.12 08:47
@kate02 píše:
Tak já věřím tomu, že i ten papírovej z Lidlu by s jedním dítkem vydržel v pohodě… :-D S těma dvěma to je horší, protože tam jeden vleze, drží dveře zevnitř, druhej se je snaží otevřít a ty lepenka prostě povolila… :mrgreen: Látkovej by s těma mejma dvěma raubířema dopadl stejně, takže jsem ráda za ten plastovej, kterej se statečně drží, i když mu starší leze na střechu… :mrgreen:

plastový máme na zahradě u babičky a tam se nikdy jedno (naše) dítě nesejde, vžy grupa :mrgreen: chápu výhody plasťáu. ale na druhou-tenhle cirkus přežil řádění 5ti dětí, bordel neuvěřitelnej a odolává zatím stále a náporu se brání. nevím samo jak to bude za další rok ale pro ročníka a jednoho je to cenově ideální a dostupný, plus se dá lehce složit a někam schovat když by ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino