Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím a mám dotaz ohledně hracího stolečku od Fisher Price…líbí se mi a uvažuji, že ho svému synovi pořídím, ale vzhledem k ceně si chci nejdříve ověřit, jestli je to dobrá investice…Tudíž otázka je jednoduchá… využily ho vaše děti? díííky ![]()
Ahoj, my ho koupili použitý, takže stál asi „jen“ 500,– Kč, dostal ho v 9 měsících a super, dodnes (16 m) velice oblíbený a stále využívaný.
Ahoj, my máme 3 různé hrací stolečky (vypůjčené) a jsou všechny značně oblíbené (dcera má 10měsíců), takže můžu doporučit, tahle investice se vyplatí.
My mame také použitý za 6měs. od Chicco, syn ho využívá již od 5měs. Musím říct, že se mi zdá lepší než od F-P. Vkládám foto - Svítící klávesy, 3 možnosti hraní (jednotlivé tóny, předvolené melodie, hraní dle podsvícených kláves). Hrací desku lze sejmout, a tak je možné hraní na zemi - s veselými zvuky a hlasy zvířat. Deska stolku je oboustranná - spodní strana slouží jako stavební deska pro kostky (10ks kostek je součástí výrobku).
Upřímně to je jediná hračka, u který nelituju utracených peněz.
Máme ho doma už skoro rok a pořád si s nim dost vyhraje a myslim, že ještě pár roků poslouží. ![]()
Stoleček máme také a spokojenost. Koupili jsme ho už používaný jedným dítkem a byl jako nový ![]()
Ahoj, asi budu za divnou, teda spíš můj syn, ale vůbec ho to nezajímalo
Nechtěl u něj být, tak jsme ho po 3měsících stání v koutě prodali. Ale to říkám jen jako jeden negativní příklad mezi mnoha pozitivními
![]()
My jsem koupili stoleček od fp dceři na vánoce (15 měs.) a moc si s ním nehrála. a nehraje do ted
Ale ona si nehraje s ničím, zato flaška, vyšpíchanej sprej, nebo moje sluneční brejle, to je ta správná zábava ![]()
Ahoj, my ho koupili na Vánoce a to měla dcera necelý rok. Chvilku byl ve velké oblibě, zvlášť když pilovala chůzi, ale teď je jí rok a půl a pokud se o něj náhodou neopře, tak nezahraje jak je týden dlouhej. Prostě jsem si od toho slibovala víc.
Ahoj, dcera ho má od 9ti měsíců a hraje si na něm denně. Je to jediná hračka se kterou si tak vyhraje. Teď má rok a blbne s ním pořád stejně
Za mě doporučuju.
Já ho koupila na vánoce použitý ten česko anglický malýho to moc nebere, ted už teda občas k tomu jde a třeba 2 minuty si s tím hraje ale já pořád doufám že to přijde když jsou tu starší děti tak je oblíbený a navíc je učící, písmenka, barvy a tak myslím že se užije až dýl ![]()
Já ho koupila celkem pozdě, někdy v 10m. Měla jsem ho koupit dřív
Určitě by ho využil. Teď je malému 16m a pořád si s ním hraje. Neříkám, že u něj vydrží hodinu denně, ale používá ho. A navíc takové hračky se pak dobře prodávají, takže se Ti investice určitě z části vrátí. A jak píše @koralina11 myslím si, že mu ještě dlouho vydrží až se bude učit písmenka a barvy, ap.
Tak moc vsem dekuji za nazory
asi ho koupim, pri nejhorsim pak prodam dal
![]()
OPRAVA-jak ted koukam, tak je to zpivajici stolecek
s tim mate nektera zkusenost? ![]()