Hrací stoleček Fisher Price

2238
27.8.12 18:02

hrací stoleček fisher price

Zdravím a mám dotaz ohledně hracího stolečku od Fisher Price…líbí se mi a uvažuji, že ho svému synovi pořídím, ale vzhledem k ceně si chci nejdříve ověřit, jestli je to dobrá investice…Tudíž otázka je jednoduchá… využily ho vaše děti? díííky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.8.12 18:13

Ahoj, my ho koupili použitý, takže stál asi „jen“ 500,– Kč, dostal ho v 9 měsících a super, dodnes (16 m) velice oblíbený a stále využívaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
27.8.12 18:17

Naprostá spokojenost, té investice vubec nelituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.8.12 18:21

Ahoj, my máme 3 různé hrací stolečky (vypůjčené) a jsou všechny značně oblíbené (dcera má 10měsíců), takže můžu doporučit, tahle investice se vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
27.8.12 18:29

My mame také použitý za 6měs. od Chicco, syn ho využívá již od 5měs. Musím říct, že se mi zdá lepší než od F-P. Vkládám foto - Svítící klávesy, 3 možnosti hraní (jednotlivé tóny, předvolené melodie, hraní dle podsvícených kláves). Hrací desku lze sejmout, a tak je možné hraní na zemi - s veselými zvuky a hlasy zvířat. Deska stolku je oboustranná - spodní strana slouží jako stavební deska pro kostky (10ks kostek je součástí výrobku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
27.8.12 18:32

Upřímně to je jediná hračka, u který nelituju utracených peněz. :palec: Máme ho doma už skoro rok a pořád si s nim dost vyhraje a myslim, že ještě pár roků poslouží. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
27.8.12 18:33

Stoleček máme také a spokojenost. Koupili jsme ho už používaný jedným dítkem a byl jako nový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
27.8.12 19:00

Ahoj, asi budu za divnou, teda spíš můj syn, ale vůbec ho to nezajímalo :nevim: Nechtěl u něj být, tak jsme ho po 3měsících stání v koutě prodali. Ale to říkám jen jako jeden negativní příklad mezi mnoha pozitivními :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
27.8.12 19:09

My jsem koupili stoleček od fp dceři na vánoce (15 měs.) a moc si s ním nehrála. a nehraje do ted :nevim: Ale ona si nehraje s ničím, zato flaška, vyšpíchanej sprej, nebo moje sluneční brejle, to je ta správná zábava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
27.8.12 19:21

Ahoj, my ho koupili na Vánoce a to měla dcera necelý rok. Chvilku byl ve velké oblibě, zvlášť když pilovala chůzi, ale teď je jí rok a půl a pokud se o něj náhodou neopře, tak nezahraje jak je týden dlouhej. Prostě jsem si od toho slibovala víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
27.8.12 20:39

Ahoj, dcera ho má od 9ti měsíců a hraje si na něm denně. Je to jediná hračka se kterou si tak vyhraje. Teď má rok a blbne s ním pořád stejně :potlesk: Za mě doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
27.8.12 20:51

Já ho koupila na vánoce použitý ten česko anglický malýho to moc nebere, ted už teda občas k tomu jde a třeba 2 minuty si s tím hraje ale já pořád doufám že to přijde když jsou tu starší děti tak je oblíbený a navíc je učící, písmenka, barvy a tak myslím že se užije až dýl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
27.8.12 22:07

Já ho koupila celkem pozdě, někdy v 10m. Měla jsem ho koupit dřív :-) Určitě by ho využil. Teď je malému 16m a pořád si s ním hraje. Neříkám, že u něj vydrží hodinu denně, ale používá ho. A navíc takové hračky se pak dobře prodávají, takže se Ti investice určitě z části vrátí. A jak píše @koralina11 myslím si, že mu ještě dlouho vydrží až se bude učit písmenka a barvy, ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
28.8.12 07:26

Tak moc vsem dekuji za nazory ;) asi ho koupim, pri nejhorsim pak prodam dal :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
28.8.12 08:20

OPRAVA-jak ted koukam, tak je to zpivajici stolecek :oops: s tim mate nektera zkusenost? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí