Kde koupit Hamánek BabySmoothies?

7711
13.1.13 20:29

Kde koupit Hamánek BabySmoothies?

:mavam: aHOJ, oběhala jsem mraky obchodů a nemůžu stále nalézt :nevim:.
Jedná se o hamánka s prebiotiky a syrovátkou odkaz . Moc prosím, nevíte někdo kde by jsem je mohla sehnat? a popř. zda syrovátka pomáhá? Malá má strašné problémy s kakáním a já už jsem docela zoufalá. A koupot obyč. syrovátku nechci protože se bojím aby jsem jí nedala moc atd.
Předem děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Hamánek Heřmánek Happyfruit?

Přidejte zkušenost s Hamánek Heřmánek ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14679
13.1.13 20:33

Tak ten jsem ještě neviděla, ale nám na nakakíní pomáhá švestková přesnídávka :palec: a nebo koupit v lékárně probiotika pro miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
13.1.13 20:33

@barbara21 já je vídala normálně v Kauflandu. Pokud je nějak nestáhli z prodeje, tak tam bys měla jít najisto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
13.1.13 20:35
@elanaa píše:
@barbara21 já je vídala normálně v Kauflandu. Pokud je nějak nestáhli z prodeje, tak tam bys měla jít najisto.

díky tak tam jsem ještě nebyla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
13.1.13 20:35
@Lussye píše:
Tak ten jsem ještě neviděla, ale nám na nakakíní pomáhá švestková přesnídávka :palec: a nebo koupit v lékárně probiotika pro miminka

ani jedno nepomáhá :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
13.1.13 20:37

No prodava to tesco, ale u nás to nikomu nechutnalo. Zkus kapky biogaia (nejsou jen na prdiky), zabírají třeba až po třech týdnech, ale je to kouzlo. Hodně tekutin, ale nenutit a čerstvě ovoce a zelenina je základ. Kolik ma malá? Kojis? Prikrmujes? Co jis ty, pokud kojis? Dětská dr ti také poradi. Na netu je spousta nápadů a rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
13.1.13 20:40
@MarieOVMUC píše:
No prodava to tesco, ale u nás to nikomu nechutnalo. Zkus kapky biogaia (nejsou jen na prdiky), zabírají třeba až po třech týdnech, ale je to kouzlo. Hodně tekutin, ale nenutit a čerstvě ovoce a zelenina je základ. Kolik ma malá? Kojis? Prikrmujes? Co jis ty, pokud kojis? Dětská dr ti také poradi. Na netu je spousta nápadů a rad.

věř mi že za ty 4 měsíce (zhruba) co přikrmuji jsem toho docela dost načetla..vyzkoušela… a pokud něco zabralo tak na chvilku. Homeopat a Dr. se vyjádřily ve směs stejně hledat hledat hledat ale 90% je genetická zátěž (oboje rodiny bohužel trpíme na wecku..) :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
13.1.13 20:47

Oki pokud víš své, tak ti radno radit :) píšu co pomáhá u nás. Dcerka je teda naštěstí v pohode. Ale sama na to dost trpím a pomáhá jen zelenina, vlaknina a tekutiny. V 11 mesich ji pořád kojim, tak se hlidam a je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.1.13 20:53

Ted jsem je videla prodavat na feedo.cz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
13.1.13 21:02

Kupovala jsem v tescu.
Nebyly špatné, ale je hodně řídká a ze lžičky mi to teklo :roll:
Více dceři zabírala švestková přesnídávka a šťáva a potom meruňková, ta není tak kyselá.

• Citovat
  • Upravit
5277
13.1.13 21:59

Já kupovala tyhle přesnídávky jedině na internetu :nevim: Na problémy se stolicí mi dr doporučila probiotika Biopron http://www.zbozi.cz/…bifi-tob-60/ Nám hodně pomohly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.1.13 22:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
14.1.13 11:02

Holky díky :hug: to není tak že by jsem s nenechala poradit! ale radíte všechno co už mám vyzkoušené takže asi chápete jak jsem bezradná.. budím se v noci hrůzou když edit pláče že má bobík zase zaseklý a musím jí pomoc.. (min jednou do týdne to tak je).. :,( :,(

@MarieOVMUC kojím a jak se jako hlídáš? nějak už nevím co by jsem mohla jíst třeba dělá něco špatně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí