Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, kde koupit kvalitní bílé nebo černé trička / mikiny?
Nějaké e-shopy pro reklamní textil.
Máte zkušenost s nějakou slušnou kvalitou?
Děkuji
edit admin: odkaz smazán
Kupuji manželovi pod košile v m&s a dobre čistě bílé má i gant. Mikiny netuším
@OnceMore píše:
Ahoj, kde koupit kvalitní bílé nebo černé trička / mikiny?Nějaké podobné e-shopy pro reklamní textil. ( Např. www.bezpotisku.cz )
Děkuji
To je za krátkou dobu další reklama na bezpotisku, asi zavolám kámošovi na ČOI, aby vás navštívil.
Trička Adler / Malfini, super kvalita, slušná cena. Za posledních několik let jsem objednávala mnohokrát, všechno kvalitní. Beru různé barvy, nejen bílá, a barvy vydrží fakt dlouho.
Objednávám je tady:
https://online-textil.cz/
@OnceMore píše:
Ahoj, kde koupit kvalitní bílé nebo černé trička / mikiny?Nějaké podobné e-shopy pro reklamní textil. ( Např. www.bezpotisku.cz )
Děkuji
Adler má i svůj e shop, ale gramáží šli trochu dolů, postupem času.
@Zumpa píše:
To je za krátkou dobu další reklama na bezpotisku, asi zavolám kámošovi na ČOI, aby vás navštívil.
Ach jo, zrovna tahle firma mě v době korony vytrhla trn z paty, když jsem ztratila zimní čepici. Ale způsob jejich reklamy se mi moc nezamlouvá ![]()
@OnceMore píše:
Děkuji
promiň, ale když už, tak - kvalitní bílá trička. ![]()
Tyyjo, bila tricka by me taky zajimala. Poslednich par let mi prijde, ze sehnat bile tricko je nadlidsky vykon - vse je pruhledne ![]()